Bursaspor 3 Puana Kilitlendi - Son Dakika
Spor

Bursaspor 3 Puana Kilitlendi

Bursaspor 3 Puana Kilitlendi

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarın oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçını takım halinde kazanmak istediklerini söyledi.

12.04.2013 18:12

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarın oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçını takım halinde kazanmak istediklerini söyledi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamlayarak Mersin'e hareket etti. Hareket öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan futbol şube sorumlusu Erkan Kamat, "Beşiktaş galibiyetinin anlamlı olması için bu deplasmandan da 3 puanla dönmek zorundayız. İnşallah 3 puanı alıp güzel bir seri yakalayacağız" dedi.

SERDAR AZİZ: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Zor bir maçın olacağını ifade eden Serdar Aziz, "Mersin takımı alt sıralardan kurtulmak istiyor. Tabi bizim için daha da önemli, inşallah kazanıp ligi ilk 3'ün içerisinde bitirmek istiyoruz. İyi bir ekibiz. Beşiktaş'ı yenmenin verdiği moralle gidiyoruz, umarım taraftarımıza 3 puanı hediye ederiz" diye konuştu.

Ferhat Kiraz ise, maç ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Geçen hafta aldığımız güzel galibiyetin ardından bugün Mersin deplasmanına gidiyoruz. Yarın oynanacak olan karşılaşmayı da kazanıp Beşiktaş maçında yakaladığımız iyi oyunu ve güzel skorları tekrar devam ettirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Bursaspor'un Mersin kafilesinde şu isimler bulunuyor:

" Scott Carson, Bekir Sevgi, Okan Koçuk, Şener Özbayraklı, Basser, Ferdinand, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, Belluschi, Musa Çağıran, Murat Yıldırım, Tuncay Şanlı, Sestak, Batalla, Ferhat Kiraz, Pinto, Hakan Aslantaş, Okan Deniz." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor 3 Puana Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement