David Moyes, Bruma'yı İstemiyor - Son Dakika
Spor

David Moyes, Bruma'yı İstemiyor

David Moyes, Bruma\'yı İstemiyor

Galatasaray'ın Real Sociedad'a kiraladığı Bruma, 8 maçta gol veya asiste imza atamadı. Sociedad'lı taraftarlar, Moyes'in Bruma'yı transfer etmeyeceğini yazdı.

20.10.2015 19:08  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan kiralık olarak İspanya'nın Real Sociedad takımına giden Bruma ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Sociedad Teknik Direktörü David Moyes'in, Portekizli oyuncuyu istemediği öne sürüldü. İngiliz Daily Mail gazetesi lacivert-beyazlıların 8. haftası geride kalan La Liga'da yalnızca 6 puan toplayabildiğine dikkat çekti.

ARTIK İSTENMİYOR

Deneyimli teknik adamın bu yüzden baskı altında olduğu ve koltuğunun sallandığı ifade edilirken, taraftarların da bu durumdan rahatsız olmaya başladıkları belirtildi. Sociedad taraftarının Twitter üzerinde 'Moyes go home' isimli konu başlığı açtıkları, statta ise İskoç çalıştırıcı aleyhinde bağırdıkları ifade edildi.

BAŞARISIZLIKTA BRUMA'NIN DA PAYI VAR

Takımdaki oyuncuların performansı da ortaya konulurken Bruma'nın etkisiz futbolunun, Real Sociedad'ın başarısız sonuçlarında pay sahibi olduğuna vurgu yapıldı. 21 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesinin hocanın kararı olmadığı belirtilerek, "Bruma'yı sportif direktör Loren transfer etti, Moyes değil. Şu ana kadar takıma bir katkısı olmadı. Oynadığı futbol etki yaratmadı." denildi.

NE GOLÜ VAR NE DE ASİSTİ

Şu ana dek ligde sekiz maçta forma şansı bulan Bruma, bunların dördüne ilk 11'de başladı. Dört maçta sonradan oyuna giren Bruma, toplamda 340 dakika sahada kalırken, gol yollarında suskun kaldı, asist de yapamayarak skora katkıda bulunamadı.

Son Dakika Spor David Moyes, Bruma'yı İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kemal: Fatih hocanın kazıkları kulübü dünyanın borcuna soktu kendi sıyrıldı hani GS seviyordun hep yalan dolan palavra o her zaman parayı sevdi başka kimseyi sevmedi bunu bütün ülke biliyor 3 1 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Brumalı kadayıfmı istiyor... 1 0 Yanıtla
  • türkçü: lan erba sizinkiler pkk örgüt değil diyor 0 0 Yanıtla
    sonex7: Sen bu kafayla uzaya çıkarsın sen gerizekalımısın futbolun brumanın pkk ne kala saçmalama gerizekalı PKK TERÖRİST BİR ÖRGÜT DEGİLDİR BUNU BÖYLE BİLESİNİZ 0 1

Advertisement