Demba Ba: Arsenal'de Oynamayı Çok İstedim - Son Dakika
Spor

Demba Ba: Arsenal'de Oynamayı Çok İstedim

Demba Ba: Arsenal\'de Oynamayı Çok İstedim

Fransız Giroud'un yokluğunda forvet hattında sıkıntı yaşayan Arsenal'in önceden Demba Ba'yı oyaladığı ortaya çıktı.

29.08.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Demba Ba, Chelsea'den ayrılmadan önce Arsenal ile görüştüğünü söyledi. Ba, transferin gerçekleşmesinden yana olduğunu söylemesine rağmen Arsenal'in kendisini istemediğini belirtti.

Arsenal Beşiktaş maçının ardından İngiliz muhabirlerine konuşan Ba, "Beşiktaş'ta mutluyum. Arsenal'e transferim ne kadar yakındı? Transferim şu an seninle olduğum kadar yakındı. Sonuçta geçmişte kaldı. Şimdi ileriye bakıyorum." dedi.

Açıklamalarına devam eden Senegalli forvet, "Arsenal'de olmayı ne kadar istediğimi herkes çok iyi biliyor.Transfer döneminde beni çok beklettirler ama en son Beşiktaş'a gittim. Çünkü Beşiktaş mükemmel bir kulüp." ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun da Arsenal'e gitmesine izin verdiğini söyleyen Demba Ba, "Önceki yıl Jose gitmeme izin vermemişti. Fakat bu transfer döneminde iyi bir teklif geldiği taktirde transferime onay veriyordu." dedi.

Demba Ba, Chelsea'den Beşiktaş'a 8 milyon sterline transfer olmuştu. Yıldız oyuncu, Olimpiyat Stadyumu'nda Feyenoord'a karşı hat-trick yapmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Demba Ba: Arsenal'de Oynamayı Çok İstedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement