Enkaz altında kalan Atsu için Büyükekşi'den açıklama: Siyahi bir kişi kurtulmuş ama o mu belli değil - Son Dakika
Spor

Enkaz altında kalan Atsu için Büyükekşi'den açıklama: Siyahi bir kişi kurtulmuş ama o mu belli değil

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, enkaz altında kalan Hataysporlu Christian Atsu hakkında aldığı bilgiyi paylaştı. Büyükekşi, "Siyahi bir kişi enkazdan kurtarılmış ancak Atsu mu değil mi biliyoruz" dedi.

09.02.2023 21:23  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'taki 7,7 şiddetindeki depremde 10 ilimiz büyük kayıplar verdi. Depremden en çok etkilenen illerden biri ise Hatay oldu. Hatayspor'un futbolcusu Christan Atsu'dan yaklaşık 4 gündür haber alınamıyor.

"HATAYSPOR BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜK"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ganalı futbolcunun son durumu hakkında konuştu. Büyükekşi, "Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır" açıklamasında bulundu.

Enkaz altında kalan Atsu için Büyükekşi'den açıklama: Siyahi birisi kurtulmuş ama o mu bilmiyoruz

KURTULDUĞU HABERİ YALANLANMIŞTI

Christian Atsu'nun enkazdan çıktığına dair haberler yayılmıştı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Kurtulsa ben açıklamaz mıyım? Emin olmadan haberler yapmayalım. Kendisine ulaşamıyoruz" açıklaması yapmıştı.

Enkaz altında kalan Atsu için Büyükekşi\'den açıklama: Siyahi bir kişi kurtulmuş ama o mu belli değil

Son Dakika Spor Enkaz altında kalan Atsu için Büyükekşi'den açıklama: Siyahi bir kişi kurtulmuş ama o mu belli değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement