Ethan Ampadu saçlarını kestirdi, görenler inanamadı - Son Dakika
Spor

Ethan Ampadu saçlarını kestirdi, görenler inanamadı

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin, RB Leipzig'e kiralık olarak gönderdiği 19 yaşındaki stoper Ethan Ampadu'dan imaj değişikliğine gitti.

25.12.2019 15:02  Güncelleme: 15:29

Bundesliga'da RB Leipzig'de kiralık olarak oynayan ve ilginç saç stiliyle dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Ethan Ampadu sürpriz bir karar aldı.

Chelsea'nin, tecrübelenmesi için Almanya'ya kiralık olarak gönderdiği genç futbolcu, kısa sürede kendisiyle özdeşleşen uzun ve örgülü saçlarını kestirdi.

Ethan Ampadu saçlarını kestirdi, görenler inanamadı

"DEĞİŞİM DAİMA KAÇINILMAZDIR"

19 yaşındaki stoper saç tıraşının ardından görüntü olarak bambaşka bir insan haline gelirken Ampadu geçtiğimiz gün yaşanan değişimin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Riyad Mahrez, Olivier Giroud ve Usain Bolt gibi isimlerin de saç traşını yapan HD Cutz'ın berberi olan Sheldon Edwards, Instagram'da yaptığı yorumda "Değişim. Daima kaçınılmazdır. Kişisel değişiminizi yapmaktan asla korkmayın, size yeni bir perspektif katacaktır" dedi.

Genç futbolcu RB Leipzig formasıyla bu sezon Bundesliga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçta forma giydi.

Ethan Ampadu saçlarını kestirdi, görenler inanamadı

Son Dakika Spor Ethan Ampadu saçlarını kestirdi, görenler inanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • !!!: insana benzemiş saçı kesilince berber saçı keserken eldiven ve kafa lambası takmış belki içinden bi şey fırlar diye bizim köyde koyunları kırkmazsak aynen bu adamın saçı gibi oluyordu 83 2 Yanıtla
    açtırmayın şemsiyeyi: bu öküzün yorumu 80 beğeni alması yalan . yada değerli AZİZ NESİN in dediği gibi bu milletin yüzde 90 nı salak. 3 3 Kamil: şimdi bu futbolcuyu haber yapdınız, Fatih terim görüp transfer edecek adamın futbol hayatı biyecek... 2 1 !!!: şemsiye açılmış haberin yok o kadar derinde ki beynini zorluyor fesatlık ettiriyor sana 0 0 !!!: :))) 0 0
  • kebabci: come to bjk 1 4 Yanıtla
  • suat doğan: bu nasıl modadır o saçla zaten maymun gibisin be adam 1 3 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Pislik yuvası olmuştur o saçlar 3 1 Yanıtla
  • ahahahahahahahahahah: insana benzemiş 1 1 Yanıtla
  • ooooo: adam gibi olmuş valla 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement