Fark Oluşturdum" - Son Dakika
Spor

Fark Oluşturdum"

Fark Oluşturdum"

Çek Cumhuriyeti maçında yaptığı kritik kurtarışlarla Milli Takım'ın galibiyetinde pay sahibi olan Volkan Babacan, kötü geçen ilk iki karşılaşmanın ardından, kendisini ispatlamış olmasının mutluluğunu yaşıyor.

23.06.2016 03:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çek Cumhuriyeti maçında yaptığı kritik kurtarışlarla Milli Takım'ın galibiyetinde pay sahibi olan Volkan Babacan, kötü geçen ilk iki karşılaşmanın ardından, kendisini ispatlamış olmasının mutluluğunu yaşıyor. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; sözlerine "Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor" diyerek başlayan Babacan, "Benim anlayışıma göre, bir kaleci takımının ihtiyacı olduğunda fark oluşturmalı. İlk iki maçta bunu gösteremedim. Çek Cumhuriyeti karşılaşmasından huzurlu ve mutlu ayrıldım. Çünkü görevimi yaptığımı ve takım için fark oluşturduğumu düşünüyorum" ifadesini kullandı. Pembe formanın kendisinin özel bir tercihi olmadığını dile getiren Milli kaleci, "Renklerle ilgilenmiyorum. Saplantım da yok. Önemli olan benim o formayı futbolumla güzelleştirmem. Futbola hep karamsar yönden bakıyoruz. Olcay Şahan'la aynı sitede oturuyoruz ve çok iyi dostuz. Beni Pembe Panter'e benzetmesi üzerine "Ben daha yakışıklıyım' yorumunu yapmam da espriydi" dedi. Volkan Babacan, kendisine Avrupa'dan transfer teklifleri geldiğini ancak istediği seviyede olmadığını da sözlerine ekledi.

EURO 2016'NIN EN İYİ 2. KALECİSİ

Çek Cumhuriyeti maçında 5 net kurtarış gerçekleştiren Volkan Babacan, üç karşılaşmada 14 karşı karşıya pozisyonda top çıkarırken bu değeri ile EURO 2016'nın en iyi ikinci ismi oldu. Zirvede, Kuzey İrlanda formasıyla 16 kurtarış yapan Michael McGovern yer aldı. Adaşı Volkan Demirel'den kaleyi devraldıktan sonra milli formayla 1755 dakika sahada kalan Volkan Babacan sadece 14 gol yedi. Milli file bekçisi, 125 dakikada bir ağlarında top görürken, 8 maçı gol yemeden tamamladı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fark Oluşturdum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement