Fikret Orman'ın tekrar aday olacağı iddia edildi! - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'ın tekrar aday olacağı iddia edildi!

Yarın 11.30'da Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın başkanlığa adaylığını açıklayacağı iddia edildi.

08.10.2019 20:01  Güncelleme: 20:18

Olağanüstü seçim kararı alan Başkan Fikret Orman'dan flaş bir karar geldi. BeIN Sports'un haberine göre Orman yarın saat 11.30'da Vodafone Park'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş'a yakın kaynaklar, Başkan Orman'ın yarınki basın toplantısında başkan adaylığını açıklayacağını belirtti.

BİR TEK İSMAİL ÜNAL DİVANA BAŞVURMUŞTU

1-1 biten Medipol Başakşehir maçında Beşiktaşlı taraftarların yaptığı, "Fikret Orman paralar nerede" tezahüratlarının ardından başkanlığı bırakma kararı alan Orman, 4-1'lik Trabzonspor maçına da gitmemişti. Beşiktaş'ta sadece eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal adaylık için gereken imzaları Divan Kurulu'na iletti.

Fikret Orman\'ın tekrar aday olacağı iddia edildi!

Son Dakika Spor Fikret Orman'ın tekrar aday olacağı iddia edildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mtn: Nedir insanların bu savaş manyaklığı anlamak mümkün değil dünyada yaşamdan öte hiç bir şey yok...Bunlar ölmeyi bayılma sanıyorlar biraz empati lütfen siz en önde oğlunuzu savaşa göndermek istermiydiniz ??? 0 3 Yanıtla
    Kızıl Elma: ben zaten kendim gidiyorum. ne mutlu Bayrağım için Vatanım için diyebilene 0 0
  • fenerr: beşiktaşı batırmak istiyo galibaa 2 0 Yanıtla
  • Agaç kıran: Şu adamı belgırat ormanına bir yollayamadınız Bee, şutlayın gitsin.. Arkanızda semermi var.. 1 0 Yanıtla
  • beykozlu: TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK BUNU BUTUN DUNYA KAFASINA IYI SOKSUN 7 BAGIMSIZ TURK DEVLETI VAR DUNYADA ONLAR BIZE YETER GERISI HAVA CIVA ABD Yİ DAKKASINDA ULKEDEN SILECEK GUCUMUZ VAR BIZ HIC BIR DEVLETE BENZEMEYIZ YAKARIZ GECERIZ DUNYAYI KAN GOLUNE CEVIREN HIC BIR ULKE BIZE AHKAM KESEMEZ 0 0 Yanıtla
  • Two: Bana bir masal anlat fikret içinde yalanlar olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement