Eintracht Frankfurt Evinde Tekledi - Son Dakika
Spor

Eintracht Frankfurt Evinde Tekledi

Eintracht Frankfurt Evinde Tekledi

Bundesliga'da Eintracht Frankfurt  ile FC Augsburg karşılaşması 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

21.12.2013 02:03  Güncelleme: 11:13

Bundesliga'da Eintracht Frankfurt sahasında konuk ettiği FC Augsburg ile 1-1 beraberlikle kaldı.

Frankfurt Commerzbank Arena stadındaki karşılaşmada Halil Altıntop'un forma giydiği FC Augsburg takımı, ev sahibi Frankfurt karşısında 33'üncü dakikada Raul Bobidilla'nın golüyle 1-0 öne geçti. Eintracht Frankfurt takımı ise 42'nci dakikada Jan Rosenthal'in kaydettiği golle beraberliği yakaladı ve bu gol maçın skorunu belirledi.

Karşılaşmayı yaklaşık 50 bin taraftar izledi.

Maç sonrası AA muhabirine açıklamada bulunan FC Augsburg takımının oyuncusu Halil Altıntop, "Tempolu bir maç olmamasına rağmen, güzel bir oyun sergiledik. Frankfurt'ta güzel günlerim geçti, burada oynamaktan dolayı mutluyum" dedi.

Takımının Bundesliga'da sekizinci sırada olduğunu hatırlatan Altıntop, "Bunlar futbolda olağan şeyler. Bizim durumumuz şuan için küçük bir sürpriz gibi görünüyor, fakat ben öyle görmüyorum. Çok iyi çalışıyoruz, takım içerisinde arkadaşlık da çok güzel" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de uzun yıllar forma giydikten sonra Alman FC Augsburg takımında oynayan Halil Altıntop, Türk ve Alman takımları arasındaki farkla ilgili "Türkiye'de daha çok teknik ve bireysel oyuna önem veriliyor. Almanya'da ise takım oyunu, disiplin ve taktik ön plana çıkıyor" yorumunda bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eintracht Frankfurt Evinde Tekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement