Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Aradaki fark dudak uçuklattı - Son Dakika
Spor

Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Aradaki fark dudak uçuklattı

11 ayda değerini 6 milyon euroya yükselten Kerem'e Avrupa devlerinin ilgisi artmakta. Aslan, 950 bin lira kazanan futbolcusuna 7 milyon lira önerdi. Ancak Kerem'in istediği ücretin 14 milyon lira olduğu aktarıldı.

04.11.2021 11:33  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu'nu ucuza Avrupa'ya kaptırmak istemiyor. Galatasaray'da 900 bin lira ile en az kazanan futbolcu Kerem.

Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Değer görmek istiyor

Geçen sezonun son bölümünden bu yana takımın skor yükünü çeken Kerem, kilit isimlerden biri haline geldi. Milli Takım'a yükselen futbolcu, kendisinden az katkı veren Diagne, Mohamed, Feghouli kadar kıymet görmek istiyor.

Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Değer görmek istiyor

7 MİLYON LİRA

Galatasaray, Kerem'e 7 milyon lira teklif etti. Ancak futbolcunun istediği ücretin 14 milyon lira olduğu aktarıldı. Arada 7 milyon liralık fark var. Orta yol 10 milyon lira olarak gözüküyor.

Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Değer görmek istiyor

20 MAÇ 5 GOL 4 ASİST

Kerem, bu sezon çıktığı 20 resmi maçta 5 gol, 4 asistlik katkı verdi. Avrupa'da toplamda 7 maçta 3 gol ve 3 asist üretti. Ligde 11 maçta 2 gol ve 1 asist yaptı.

Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Aradaki fark dudak uçuklattı

Son Dakika Spor Galatasaray ve Kerem arasında kıran kırana pazarlık! Aradaki fark dudak uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali Kublay: Dünyadan haberleri olmayan adamlar adam gene az istemiş 1.5 milyon euro yapmıyor bir Avrupa takımına giderse kaç para alır. 1 1 Yanıtla
  • bilal salar: Kereme hak veriyorum çünkü saydığı yabancı futbolcular onun katkısının yarısına ulaşmamış. Elin yabancılarına para akitacaginiza kendi evlatlarına sahip çıksınlar.zaten Türk milli takımı bu yüzden düşüşte 0 0 Yanıtla
  • Yusuf Akbaşlı: Az bile istemiş şuan en iyi Türk oyuncu çocuk savaşıyor pes etmiyor 0 0 Yanıtla
  • Serhan Arslan: Bırakın gitsin, kendini Galatasaray da bulmuş bu oyuncu, dahada gelişmeden giderse Avrupa'da sonu hüsran olur. Galatasarayli Galatasaray'da pazarlık yapmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement