Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupasında İddialı - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupasında İddialı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupasında İddialı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Türkiye Kupası'nda finale kadar çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

31.10.2013 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Türkiye Kupası'nda finale kadar çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, kupadaki hedeflerine emin adımlarla ilerlemek istediklerini belirterek, "Takımın başına geçen teknik direktörümüzle kupadaki hassasiyetimizi de kendisine anlattık. Türkiye kupası bizim için olmaz olmazlardandır. Kupadaki ciddiyetimizi daha önce kat ettiğimiz mesafeyle gösterdik. Yani biz Türkiye kupası olursa olsun diyen bir takım değiliz. Sonuna kadar yani finale kadar gitmek istiyoruz. Yeni gelen hocamız da bizimle aynı düşüncede. Geniş bir kadromuz var ve kupada koşacak güçteyiz. İnşallah bu kan değişikliğiyle beraber hem ligimizde hem Ziraat Türkiye Kupasında istediğimiz hedeflere ulaşırız" dedi.

Başkan Göksen, 3. turda alınan galibiyete de hatırlatarak, "Rakibimiz Altınordu, 2. ligin en iyi takımlarından biriydi. Alt yapısı çok iyi olan, çok koşan, çok mücadele eden bir takım. Ligdeki konumu da bunu gösteriyor. Maçın ilk devresi 3-0 gibi bir netice ile bitti. Tabi futbolda rakibini küçümsemeyeceksin. Öyle bir pozisyona geldi ki maç her futbolcu bireysel oynayarak, bende gol atayım sevdasına düştü. Futbol hiçbir şeyi affetmez. Hele hatayı hiç affetmez. Dakika 80 stoperiniz, sağ bekiniz kornere kafa golü atmaya giderse, arkada 4'e 1, 5'e 1 yakalanırsanız ve kalenizde gölü görürsünüz. Rakibimiz bu hataları affetmedi ve maça neredeyse dengeyi getirdi. Rakibimizi tebrik ediyorum. 4-0'dan sonra oyunu bırakmadılar ve maçı 4-3'e kadar getirdiler. Oyun disiplini ile birlikte 5 gol attılar. Sonuç itibariyle galip gelip tur atladığımız için mutluyuz. Maçı kazanan futbolcularımızı özellikle ilk devredeki yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupasında İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement