Genç yetenek Arda Güler, mest olduğu tezahüratı canlı yayında açıkladı! - Son Dakika
Spor

Genç yetenek Arda Güler, mest olduğu tezahüratı canlı yayında açıkladı!

Genç yetenek Arda Güler, mest olduğu tezahüratı canlı yayında açıkladı!

16 yaşındaki yıldızı Arda Güler top koşturduğu Fenerbahçe'nin, Hatayspor karşılaşmasından sonra açıklamalar yaptı. İlk 11'de forma giyen genç topçu, "Çok mutluyum. Taraftarlarımız 'Arda, Arda' dedi. Çok mutlu oldum. 3 sene önce Fenerbahçe'ye geldim. Allah nasip etti, tam 3 sene sonra ilk 11 çıktım." ifadelerini kullandı. Diğer taraftan kendisine örnek aldığı futbolcuları söyleyen Arda, "Herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bruno Fernandes, Mesut Özil." dedi.

20.02.2022 21:31  Güncelleme: 21:34

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, sahasında Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. İlk kez sarı-lacivertli formayla bir maçta ilk 11'de başlayan 16 yaşındaki Arda Güler karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı.

"ALLAH NASİP ETTİ"

Arda Güler "Çok mutluyum. Taraftarlarımız 'Arda, Arda' dedi. Çok mutlu oldum. 3 sene önce Fenerbahçe'ye geldim. Allah nasip etti, tam 3 sene sonra ilk 11 çıktım. Takım olarak galibiyet için elimizden geleni yaptık ve kazandık." ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLUKTAN BERİ FENERBAHÇELİYİM"

16 yaşındaki futbolcu ayrıca, "Çocukluktan beri Fenerbahçeliyim. Kadroda kaliteli isimler var. Onlardan öğreniyorum, sahada da yapıyorum." dedi.

"HERKESTEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM"

Örnek aldığı futbolcuları da sayan Arda, "Herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bruno Fernandes, Mesut Özil..." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Genç yetenek Arda Güler, mest olduğu tezahüratı canlı yayında açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ergin Yıldız: Şimdi nasip olduyla basladi,3-5 sene sonra gururluyum çok çalistim..hehe 0 0 Yanıtla

Advertisement