Hagi Kimsesiz Çocuklara Yardım Vakfına Destekçi Oldu - Son Dakika
Spor

Hagi Kimsesiz Çocuklara Yardım Vakfına Destekçi Oldu

Hagi Kimsesiz Çocuklara Yardım Vakfına Destekçi Oldu

Galatasaray'ın efsanelerinden Gheorghe Hagi, Romanya'da kimsesiz çocuklara yardım etmeyi amaçlayan Gladyatör Vakfı'nın destekçisi oldu.

15.12.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi ve Elvan Grubu, Romanya'da kimsesiz çocuklar yararına faaliyet gösteren Gladyatör Vakfı'nın (Asociatia Gladiator) destekçisi oldu.

Elvan Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Romen aktör Szobi Cseh'in kimsesiz çocuklar yararına kurduğu Asociatia Gladiator'a destek gecesine Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hagi, Türkiye'nin Romanya Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ile Romen sanat ve spor dünyasından ünlüler katıldı. Elvan Grubu'nun ana sponsoru olduğu gece Bükreş'teki Alexander Hotel'de gerçekleştirildi.

Büyükelçi Ertaş, burada yaptığı konuşmada, Hagi'nin Türkiye'de hala bir efsane olduğunu ifade etti.

Gecenin ana sponsoru Elvan Grubu adına grup şirketlerinden Intersweet Genel Müdürü Davut Kaya ise "Yeni nesil gladyatör" tanımını kullanarak, "Elvan Zeka Kulübü" ile Türkiye'de ve dünyada zekanın gelişimine katkı yaptıklarını dile getirdi.

Kaya, "Yeni nesil gladyatörler, kılıçtaki ustalıklarını değil, kalem-klavye kullanımındaki yeteneklerini konuşturmak istiyor. Çünkü kalem-klavye kılıçtan daha keskindir. Kalemi-klavyeyi keskinleştiren de kas gücü değil, zihin gücüdür-yetenektir. İşte Gladyatör Vakfı ile bizi aynı çatı altında buluşturan da 'Yeni nesil gladyatör'leri yetiştirmede zihin gücü-yetenek gelişimi konusudur. Gladyatör Vakfı ile yetenekleri keşfetmek, onların zihinsel gelişimini desteklemek istiyoruz" diye konuştu.

Elvan Grubu yetkilileri Hagi'ye nazar boncuklu teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hagi Kimsesiz Çocuklara Yardım Vakfına Destekçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement