Hakem, Yekta'nın Penaltı Pozisyonunu Kaçırdı - Son Dakika
Spor

Hakem, Yekta'nın Penaltı Pozisyonunu Kaçırdı

Hakem, Yekta\'nın Penaltı Pozisyonunu Kaçırdı

Galatasaray - Trabzonspor maçında hakem Mustafa İlker Coşkun, Medjani'nin kafa vuruşunda Yekta'nın eline çarpan topu görmedi, dönen topta Bordo-Mavililer golü buldu.

22.11.2014 21:16  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk etiği mücadelede sürpriz bir an yaşandı. Trabzonspor'un 58. dakikada Carl Medjani'nin golüyle öne geçtiği pozisyonun hemen öncesinde Yekta Kurtuluş'un kaleye giden topu eliyle çıkarması dikkatlerden kaçmadı.

TOP DÖNDÜ GOL OLDU

Oscar Cardozo'nun şutunda kaleye giden topu eliyle engelleyen Yekta, mutlak bir gol önledi. Trabzonsporlu oyuncular hakeme itiraz ederken sağ kanattan gelen ortada Carl Medjani düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

Bu pozisyon için hem kırmızı kart hem de penaltı yorumu yapılırken, Trabzonspor'un pozisyonun devamında golü bulması ilginç bir detay olarak göze çarptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hakem, Yekta'nın Penaltı Pozisyonunu Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ilhan inan: Ts her zaman çok iyi olmalı ki hem hakemi Hemde rakibi yensin. Başka çaresi yok. 6 2 Yanıtla
  • fb: Bu pozisyon penaltı ve kırmızı ama kimse sesini çıkarmıyor bu pozisyon fener maçında olsa ve penaltı verilmeseydi tsliler ve gsliler ortalığı birbirine katardı yeterki fener olayın içinde olsun 5 0 Yanıtla
  • Gaddar: Fenerliler siZede gömeceğiz!!! ;) 2 0 Yanıtla
  • SEYİRCİ: mediani nin kafa vuruşu gol oldu. . cardozonun topa ayakla müdahalesinden sonra eline çarptı haberi doğru yapın bari 0 0 Yanıtla
  • PAŞA: TAZE KAN YENİ HEYECEN 0 0 Yanıtla
  • erkan dal: adalet yerini buldu...kasirga devam edecek..@ 0 0 Yanıtla

Advertisement