Hıncal Uluç'tan Şok Sözler: "Tam Şike Kokusu!" - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç'tan Şok Sözler: "Tam Şike Kokusu!"

Hıncal Uluç\'tan Şok Sözler: "Tam Şike Kokusu!"

Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, geçtiğimiz haftaya damgasını vuran spor olaylarını Sabahspor.com okuyucularına değerlendirdi.

03.02.2015 09:16

Hıncal Uluç "Hamza Hoca Galatasaray'ı yönetmeye henüz hazır değil. Yani geçen hafta gerek Burak'ta gerek Selçuk'ta fahiş hatalar yaptı. Ama o maç orada kaldı. Bu hafta yaptığı hatalar daha da büyük. Yani inanamadım. Çaylak oyuncuyla maça başlayabilirsin ama çaylak oyuncuyla hele böyle kritik giden bir maçı bitiremezsin. Orada sana tecrübeli adam lazım. Galatasaray'ın yedek kulübesine bakıyorum, bir tane tecrübeli adam yok. Niye yok? Çünkü anlamadığım bilemediğim bir sebeple Hamit'i kadroya bile almamış" dedi.

Hıncal Uluç'un yazısı şöyle devam etti:

"...Gol pozisyonuna bir bakın. Bursasporlu Belluschi savunmanın arkasına topu attığında Volkan, Koray Günter'in 5 metre arkasında. Yani görüntüye göre o topa Koray'dan başkasının yetişmesine imkân yok. Volkan golü atarken Volkan, Koray'ın 5 metre önünde. Yani bir pasa koşuşta 30 metrelik bir koşuda 10 metre geçmiş. Sürat farkına bakar mısın? Tam cepheden Chedjou, Koray ile Volkan'ı görüyor ve Volkan'ın nasıl geçtiğini ve Koray'ın nasıl seyrettiğini de görüyor. Akıllı bir stoper kademeye girer. Chedjou da kademeye girmiyor. Yani gerek Koray gerek Chedjou eskortluk bile yapmadılar. Galatasaray'ın iki stoperi bunlar. Volkan'a 'Gel kardeşim sen bu golü at' dediler. Şimdi bu gol Galatasaray – Bursaspor maçının 90+5'inci dakikasında olsa, Bursa bu maçı kazanıp Fenerbahçe'yi geçip şampiyon olsa Türkiye'de hiç kimseye bu golün şike olmadığı anlatılamazdı, 'Galatasaray bu golü öyle bir yedi ki Fenerbahçe şampiyon olmasın' diye. Herkes öyle derdi. İki tane Galatasaray'ın stoperi bir tek adamı ve bu kadar gerilerden gelen bir adamı durdurmaya teşebbüs dahi etmiyorlar. Bu tam şike kokusu. Hamza Hoca diyor ki 'Ben stoperlerimden memnunum."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hıncal Uluç'tan Şok Sözler: 'Tam Şike Kokusu!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Peker...: Hamza hocanin hatasi , kupa maclarinada ayni kadroyla cikiyor.. As kadroyu kupaya bulasdirmalidir.. Sinanin ne isi var bursa macinda bruma dururken.. Chedjou hakan stoperi olup tellesi solda oynatabilirdi .. Allak bullak yerlestirmeye ne gerek var takimi 4 0 Yanıtla
  • emre orhun: hersey sike ihtiyar bunak mal 2 1 Yanıtla

Advertisement