İlhan Cavcav: Gençlerbirliği'ni Ligden Düşürmesin Yeter - Son Dakika
Spor

İlhan Cavcav: Gençlerbirliği'ni Ligden Düşürmesin Yeter

İlhan Cavcav: Gençlerbirliği\'ni Ligden Düşürmesin Yeter

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından ilk kez konuştu.

17.02.2015 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programında Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı. İlhan Cavcav, takımın eski teknik direktörü İrfan Buz ve Gençlerbirliği’nin genel durumu hakkında değerlendirmeler yaptı.

“Gençlerbirliği’nin menfaatini düşündüğüm için İrfan Buz’la yolları ayırdık”

Gençlerbirliği’nin eski teknik direktörü İrfan Buz’un görevden alınması ile ilgili açıklamaklarda bulunan İlhan Cavcav Biz Gençlerbirliği olarak hassas bir takımız. İrfan hocanın iyi bir antrenör olmasına rağmen, çalıştığı kişiler ile uyum sağlayamayacağını hissettim ve buna şahit oldum. İrfan Buz ve ekibindeki tüm üyelerin işine, Gençlerbirliği’nin menfaatini düşündüğüm için son vermek mecburiyetinde kaldım. Futbolun içinden gelen biri olarak bu kararı verdim” ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal başarılı bir Teknik direktördür”

İrfan Buz’un ardından takımın başına getirilen Mesut Bakkal için Mesut Bakkal’ı, ben Ersun Yanal ile birlikte çalışırken ilk defa takımın başına getirmiştim. Mesut hoca gerek Gençlerbirliği’nde gerek diğer çalıştırdığı takımlarda sağladığı başarılar ve kendisinin Ankara’lı olması bizim için bir avantaj olabileceğini düşündüm. Ayrıca bir antrenör, sporcular ile olan iletişimini iyi kullanarak başarılı olur. Bu sebepten ötürü Mesut hoca ile anlaştık”dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İlhan Cavcav: Gençlerbirliği'ni Ligden Düşürmesin Yeter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement