İsmail Kartal Hedef Tahtasında - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal Hedef Tahtasında

İsmail Kartal Hedef Tahtasında

Fenerbahçe'de Eskişehirspor deplasmanındaki kötü futbol ve kaçan 2 puanın faturası teknik heyete kesildi. Yönetim ayrıca Diego'nun oynatılmamasına isyan etti.

27.04.2015 07:23  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldığı ve ortaya koyduğu futbol hem Başkan Aziz Yıldırım hem de yöneticilerin tepkisini çekti. Takımın özellikle ikinci yarıdaki performansı eleştiri konusu olurken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın kötü oyuna müdahale etmekte çok geç kaldığı görüşü dile getirildi.

YILDIRIM, TEPKİ GÖSTERDİ

Karşılaşmayı ekran başında izleyen Başkan Yıldırım kaybedilen 2 puanın yanı sıra kötü oyuna bir hayli üzüldü. Ancak Yıldırım'ın özellikle geç yapılan oyuncu değişikliklerine tepki gösterdiği öğrenildi. Maçın ardından Eskişehir'de bulunan sarı-lacivertli yönetim kurulu üyeleriyle telefon görüşmesi yapan Yıldırım son durumla ilgili bilgi aldı. Başkan Aziz Yıldırım yapılan bu görüşmelerde eleştirilerini de paylaştı.

DIEGO NEDEN YOK

Sarı-lacivertli yöneticiler ise özellikle Diego Ribas'ın 90 dakika boyunca yedek oturmasına tepki gösterdi. Brezilyalı futbolcuyla yaşanan krizin geride kaldığını dile getiren Fenerbahçeli idareciler, Diego'nun sezonun en kritik maçında düşünülmemesinin hata olduğunu ifade etti.

KARTAL, İSYAN ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-1 biten Eskişehir maçı sonrası soyunma odasında fırtına gibi esti. Kartal'ın sezon başından bu yana ilk kez futbolcularına bu kadar sert çıkması soyunma odasında da şok etkisi yarattı. İşte noktasına virgülüne dokunmadan İsmail Kartal'ın soyunma odasındaki isyanı:

BÖYLE HİÇBİR YERE VARAMAYIZ

Beyler... Bu maç gösterdi ki, siz hala hiçbir şeyin farkına varamamışsınız. Bursa maçı bittiğinden beri 'Eskişehir maçı şampiyonluk maçı' diyoruz. Ama siz şampiyon olmuş gibi sahaya çıktınız. Bunun tek açıklaması var, ciddiyetsizlik... Bu disiplinsizlik ve ciddiyetsizlikle hiçbir yere varamayız. 6 finalimiz var diyoruz ama bu kafa yapısıyla ve bu futbolla o finallerden çıkamayız.

YEDİĞİNİZ GOLLER JENERİKLİK

İstanbul'a dönüşte Kartal, kimseyle tek kelime dahi konuşmadı. Ancak dün sabah yapılan rejerenasyon antrenmanı öncesinde takıma bir fırça daha attı... Sezon başından bu yana uzaktan atılan şutları ve yenilen golleri bir video haline getiren Kartal, "Sadece Emre Güral'ın değil, Galatasaray maçında Sneijder'in, Akhisar'da Giray'ın attığı gollerde hep aynı hatalar var. Jeneriklik goller yeme konusunda üzerimize yok!"

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal Hedef Tahtasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • avrupanin en büyük Şikeci takimi fb: Yaptiginiz şike nin cezasini elbet cekeceksiniz insallah daha beter olursunuz 8 14 Yanıtla
  • fb Şikeci: Şikeci fb cok daha beter olun darısı aziz ve mahmut uslu nun başına 6 12 Yanıtla
  • medya ve siyasetçilerin cakali fb: Allah sizi daha beter insallah...yptiginiz haksizligin bedelini ödeyeceksiniz umarim diego emenike krasic ve uefa basiniza virüs gibi çöker 7 11 Yanıtla
  • emre: buraya fener bahçe düşmanları dolmuş. siz önce kendinize bakın sanki sütten çikmiş ak kaşiksşiniz Galatasaray Trabzon hepiniz şikecisiniz. 7 7 Yanıtla
  • 1967 TS: Cok daha kötü olursunuz INSALLAH 3 10 Yanıtla
  • aykut oğuz 95 96: ne kadarda kötü olsak ts kadar kötü olamayız ne kadar ezik bu ts lular 6 6 Yanıtla
  • SOYTARI KARTAL: Mahmut uslu dengesiz i ile aziz in basina darısı 7 4 Yanıtla
  • BORDO MAVİ: Daha beter olursunuz insallah pis şikeciler 2 6 Yanıtla
  • Natik: olur iş diyil adamın kurduğu takıma bak. . Ribası bile yedeğe almıyor. . Selçukla maç kazanacak 6 0 Yanıtla
  • FB.: Aklınız başınıza gelsede artık çok geç,sizlerin huyudur alınabilecek maçları vermek,aldığınız paralar haram zıkkım olur inşallah,ama başkan gerekeni inanıyorum yapacaktır. 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement