Kasımpaşa'dan beIN Sports spikeri Melih Şendil'e 'taraflı anlatım' tepkisi! - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'dan beIN Sports spikeri Melih Şendil'e 'taraflı anlatım' tepkisi!

Kasımpaşa Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenildikleri maçta yayıncı kuruluş beIN Sports'un spikeri Melih Şendil'in maçı taraflı anlattığını savunarak, bu duruma tepki gösterdi.

14.09.2019 13:59  Güncelleme: 14:16

Kasımpaşa Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'la oynadıkları karşılaşmada, yayıncı kuruluş beIN Sports'un spikeri Melih Şendil'in maçı taraflı anlattığını savunarak, duruma tepki gösterdi. Kasımpaşa, "Spikerin Galatasaray'ın golünün ardından sanki bir Avrupa maçı anlatır gibi, rakip yabancı bir takım gibi coşkuyla sevinmesi ve Falcao naralarının ardından 'Hoş geldin İstanbul'a, hoş geldin Galatasaray'a, ilk maç ilk imza.' şeklinde bağırarak gole sevinmesinin hiçbir şekilde izahı olamaz" diyerek sert bir açıklama yaptı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"BAĞIRARAK GOLE SEVİNMESİNİN İZAHI OLAMAZ"

"Galatasaray ile deplasmanda oynadığımız ve yayıncı kuruluş tarafından canlı yayınlanan karşılaşmanın spikeri Melih Şendil'in maçı anlatırken, Galatasaray'ın attığı golde bir amigo edasıyla bağırması, Galatasaray'ın her pozisyonunda sanki o takımın taraftarıymışçasına maçı anlatması kamuoyunun ve bizlerin dikkatinden kaçmamıştır. Spikerin Galatasaray'ın golünün ardından sanki bir Avrupa maçı anlatır gibi, rakip yabancı bir takım gibi coşkuyla sevinmesi ve Falcao naralarının ardından 'Hoş geldin İstanbul'a, hoş geldin Galatasaray'a, ilk maç ilk imza.' şeklinde bağırarak gole sevinmesinin hiçbir şekilde izahı olamaz."

Kasımpaşa'dan beIN Sports spikeri Melih Şendil'e 'taraflı anlatım' tepkisi!

Melih Şendil'in bir daha Kasımpaşa maçlarını anlatmasını istemeyen lacivert-beyazlı kulüp, açıklamasını şöyle tamamladı:

"TARAFLI ANLATIMI KINIYORUZ"

"Dünyaca tanınan bir marka olan beIN Sports kurumuna yakışmayan bir durum ortaya çıkmıştır. Hiçbir şekilde tarafsızlık ilkesine uymayan bir anlatım gerçekleştiren spiker Melih Şendil'in bir daha maçlarımızda görev almasını istemiyor, 1921'den beri var olan ve armasında ay-yıldızı gururla taşıyan Kasımpaşa'mızın şanlı tarihini hiçe sayan bu taraflı anlatımı kınıyoruz. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan beIN Sports'un artık hiçbir şekilde başka takımların amigosu gibi davranan spikerlerini istemediğimizi ve her zaman tarafsızlık ilkesini benimsemiş spiker ve yorumcuların yayıncı kuruluşta görev almasını istediğimizi kamuoyuna ve beIN Sports yönetim kuruluna bildiririz" ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa\'dan beIN Sports spikeri Melih Şendil\'e \'taraflı anlatım\' tepkisi!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kasımpaşa'dan beIN Sports spikeri Melih Şendil'e 'taraflı anlatım' tepkisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Tarafsız: BEN FENERLİ OLDUĞUM HALDE SEVİDİM BAĞIRDIM FALCAO GOL ATINCA. YILDIZ FUTBOLCU NEDE OLSA. ABARTACAK BİRŞEY YOK. 5 3 Yanıtla
  • andsmero: ŞİKECİ TAKIM OLDUKLARINI BUKADAR NET ANLATAMAZLARDI 1 6 Yanıtla
  • gökhan ataman: aynen de öyle bende öyle düşünüyorum maçı dün izledim falcao gol atınca bi an sanki milli takım maçında gol atmışız sandım öyle bağırdı ki öyle efsane gol de değildi kasım paşalı oyuncunun aygına çarpıp gol oldu zaten ama adam bi bağırdı sanki orta saha dan gol attı kasımpaşalı futbolcu da gol atınca sanki nie attı der gibi bağırdı 4 3 Yanıtla
  • fatih: ligtv bu adamın görevine hemen son vermeli ayıptır bir pozisyonda vur şuna falcao dedi 3 4 Yanıtla
    Yalan: İspat Etsene öyle bir şey dediğini . Yalandan kıskançlıktan spikerlere salça olmaya başlandı 1 2
  • vay be: hayırlı olsun bi anadolu klüpleri (4 büyükler hariç) balatayı sıyırmamıştı şimdi onlarda tam oldu. el birliğiyle eğlenme amaçlı yapılan organizasyonu ayırıcı,bölücü,gerici bi organizasyona çevirdiler 2 3 Yanıtla
  • muammer: Gs sensin taa Allah belanı versin 1 buçuk üstünden mlyarlar gttti adi takım 0 3 Yanıtla
  • Fth: Adi spiker 1 1 Yanıtla
  • Kayserispor : Sevgili Kasimpasalilar carsamba günü Club Brügge de bizi sevindirecek Allahin Izniyle. 2 0 Yanıtla
  • fgdf: yalaka medyadan sadece biri 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement