Kocaman'ın Transfer Listesi Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Kocaman'ın Transfer Listesi Ortaya Çıktı

Kocaman\'ın Transfer Listesi Ortaya Çıktı

Sarı-Lacivertli ekibin transfer listesinde Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Serdar Gürler, Ahmet İlhan bulunuyor.

24.03.2013 18:13

Üç kulvarda birden şampiyonluk yarışı veren F.Bahçe, bir yandan da gelecek sezonla ilgili transfer çalışmaları yapıyor. Sarı-lacivertlilerin, özellikle yerli transferine ağırlık vereceği belirtilirken, Türkiye ve Avrupa liglerinde konuyla ilgili geniş çaplı bir tarama yaptırdığı kaydedildi.

İlk hedef üst düzey bir stoper. Favori isim ise Almanya milli forması da giyen Stuttgart'ın kaptanı Serdar Taşçı. TFF ile çeşitli fikir alışverişlerinde bulunan Fenerbahçe, Taşçı'nın Türk statüsünde oynamasına olumlu cevap alırsa transfer için harekete geçecek.

3 kulvarda kupa mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda stoper ve kanatlara takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli takım, yabancı sayısının kademeli düşecek olması nedeniyle yerli oyunculara ağırlık veriyor. Türkiye ve Avrupa liglerinde geniş çaplı bir tarama yaptıran teknik direktör Aykut Kocaman'ın listesinde 4 oyuncunun öne çıktığı öğrenildi.

Stoper için Stuttgart'lı Serdar Taşçı ve Leverkusen'li Ömer Toprak. Kanatlara ise Kardemir Karabüksporlu Ahmet İlhan Özek ile Sanica Boru Elazığspor'dan Serdar Gürler düşünülüyor. Dört oyuncudan Serdar Taşçı ve Ömer Toprak için nabız yoklamaları sürüyor.

Taşçı hem sözleşmesi gelecek yıl biteceği için hem de Türkiye'ye sıcak bakması nedeniyle bir adım önde. Ahmet İlhan ve Serdar Gürler ise sezon sonuna kadar izlenecek. Karar olumlu olursa harekete geçilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kocaman'ın Transfer Listesi Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement