Koray Şener'e Son Veda - Son Dakika
Spor

Koray Şener'e Son Veda

Koray Şener\'e Son Veda

Galatasaray derbisi esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna bugün uğurlanacak, Ülker Stadı’nda özel bir tören yapılacak.

04.11.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor. Aynı zamanda 1907 UNİFEB üyesi de olan Şener, bugün 11.00'de Ülker Stadı'nda taraftarlar ve arkadaşları tarafından özel bir törenle anılacak. 1907 UNİFEB Derneği de cenaze töreniyle ilgili bilgi verirken, "Cenazemiz yarın Kocaeli Körfez ilçesi, Mimar Sinan Camii'nden ikindi namazına müteakip kaldırılacak olup 11.00'de Ülker Stadı'nda düzenlenecek merasimin ardından Kocaeli'ye geçilecektir" denildi.
Öte yandan Şener'in, Galatasaray'ın taraftar topluluğu ultrAslan'ın kurucusu Alparslan Dikmen'in yeğeni olduğu ortaya çıktı. Dikmen'in kardeşi Kubilay Dikmen şu ifadeleri kullandı: "Yeğenim Koray Şener'i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Acımız çok büyük."
'Gol senin içindi'

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'in hayatını kaybetmesinin ardından sarı-lacivertli futbolcular özel mesajlar yayınladı.
Galatasaray filelerine bir de gol bırakan Jailson, "Tanımlanamayacak duygular yaşadım. Fenerbahçe forması ile çıktığım ilk derbimde karşılaşmanın son golünü atmanın inanılmaz mutluluğunu yaşadım. Maalesef, büyük bir çaresizlik içinde taraftarımız Koray Şener'i kaybettik. Sen her zaman kulübümüzün tarihinde ve kalplerimizde olacaksın. Gol senin içindi. Huzur içinde yat" diye yazdı.
Öte yandan, Hasan Ali Kaldırım ve Soldado başta olmak üzere özel mesajlar paylaşıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Koray Şener'e Son Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement