Llorente: Pirlo Tarihin En İyilerinden Biri - Son Dakika
Spor

Llorente: Pirlo Tarihin En İyilerinden Biri

Llorente: Pirlo Tarihin En İyilerinden Biri

İspanyol golcü, İtalyan yıldızın hem saha içinde hem de saha dışında harika biri olduğunu düşünüyor.

02.12.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fernando Llorente, Juventus'taki takım arkadaşı Andrea Pirlo'nun futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucularından biri olduğunu düşünüyor.

Hafta sonu oynanan Torino derbisinde Juventus, 25 maç sonra sahasında puan kaybedecek gibi gözüküyordu. Stephan Lichtsteiner de oyundan atılmıştı. Ancak uzatma dakikalarının bitimine sekiz saniye kala sahneye çıkan Pirlo, ceza sahası dışından attığı şık golle takımının sahadan üç puanla ayrılmasını sağladı.

Takım arkadaşı ile ilgili olarak Medisaset'e konuşan Llorente, "Bu tür galibiyetler insana büyük bir keyif veriyor ve harika bir pazartesi geçirmenizi sağlıyor. Zorlu bir maçtı ama üç puan almayı başardık. 10 kişi kalmamıza rağmen galibiyet için bastırdık. Her zaman kendimize güveniyor olmamız başarımızın sırlarından bir tanesi. Ama doğruyu söylemek gerekirse bir mucize olmadan maçı kazanabileceğimizi düşünmüyordum. Pirlo o mucizeyi yarattı. O hem saha içinde hem de saha dışında harika biri. Oynadığı bölgede futbol tarihinin en iyileri arasında yer alıyor." dedi.

"BU SEZON İŞİMİZ ZOR"

Geçtiğimiz sezonki 102 puanlık rekor şampiyonluğu tekrarlamalarının çok zor olduğunu sözlerine ekleyen Llorente, "Roma bu sezon çok daha iyi. Inter karşısında onları izledim. Geçtiğimiz sezona göre işimiz çok daha zor. Ama şampiyon olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Llorente: Pirlo Tarihin En İyilerinden Biri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement