Lösemiyi Yenen Tunahan'ın Beşiktaş Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Spor

Lösemiyi Yenen Tunahan'ın Beşiktaş Hayali Gerçek Oldu

Lösemiyi Yenen Tunahan\'ın Beşiktaş Hayali Gerçek Oldu

Lösemiyi yenen 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki, Vodafone Arena Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Benfica maçını statta izleyerek büyük mutluluk yaşadı ve hayalini gerçekleştirdi.

24.11.2016 16:59  Güncelleme: 17:22

AK Parti Çevre, Şehir ve Kütürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, geçen hafta Samsun'da düzenlenen bir yemekte lösemi tedavisi gören ve bu hastalıktan kurtulan çocuklarla bir araya geldi. Yemekte Karaaslan'ın yanına gelen koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 4'üncü sınıf öğrencisi 9 Tunahan Tiryaki, tek hayalinin Vodafone Arena'da maç izlemek olduğunu söyledi.

FİKRET ORMAN DAVET ETTİ

Minik Tunahan'ın hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayan Çiğdem Karaaslan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşerek, Tunahan Tiryaki ve babası İbrahim Tiryaki'yi, Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş- Benfica, Şampiyonlar Ligi maçını statta izlemesini sağladı.

QUARESMA İLE TANIŞTI

Uçakla İstanbul'a giden ve maç öncesi Beşiktaş Çarşı'da taraftarlarla buluşan küçük çocuk, unutamayacağı anlar yaşadı. Tunahan Tiryaki daha sonra Vodafone Arena Stadı'na giderek babası ile birlikte Beşiktaş-Benfica Şampiyonlar Ligi maçını izledi. Tunahan Tiryaki maç sonunda çok sevdiği Ricardo Quaresma başta olmak üzere Beşiktaşlı futbolcularla biraraya gelerek fotoğraf çekindi. Tunahan Tiryaki, daha sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. Orman, küçük çocuğa futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Lösemiyi Yenen Tunahan'ın Beşiktaş Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement