Mehmet Demirkol: Pereira Küçük Mourinho - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Pereira Küçük Mourinho

Mehmet Demirkol, "Bu ülkedeki herkesi susturacağız." diyen Pereira'yı eleştirdi ve Portekizli hocaya "Küçük Mourinho" benzetmesinde bulundu.

09.11.2015 12:32  Güncelleme: 13:42

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendiren spor yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe- Torku Konyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

"KÜÇÜK MOURINHO"

Pereira için "Küçük Mourinho" benzetmesi yapan Demirkol, "Mourinho en azından taraftarıyla kavga etmiyor. Bu ülkedeki herkesi susturacakmış. Sadece bizi değil, taraftarı da susturacağım anlamına geliyor. İnsan müşterisiyle kavga eder mi?" dedi.

"SOUZA'NIN ORADA İŞİ NE"

Fenerbahçe'nin hücum anlamında bekleneni veremediğinin altını çizen Demirkol, "Defansif örgü olarak, rakibin hücum yapmasını engelliyor Fenerbahçe. Bu övülecek bir şey. Rakamlar gösteriyor bize. Mehmet Topal ve Josef de Souza. İkisi de birçok maça çıkmış. Baktığın zaman Mehmet Topal'ın sıfır gol, sıfır asist. Souza'nın sıfır gol, bir asist. Selçuk İnan'a baktığımız zaman, 6 gol 5 asist. Beşiktaş'a baktığımız zaman bu daha farklı. Oğuzhan'dı, Atiba'ydı, Sosa'ydı. Ekstradan o oyunculara söyleyeceksin ki ortalar içeriye gelsin. Bu adamları nasıl kullanıyorsun... Ben Souza'nın bunları yapabileceğini düşünüyorum, yapamıyorsa onun orada işi ne?" dedi.

"BEN YANDEX'E GİRDİM, TAKIM DA CEZA SAHASINA GİRSİN"

İkinci olarak neye bakacağız. Fenerbahçe'nin bekleri ne kadar hücuma katılıyor? Katılıyorlar. O kadar da olsun zaten. Pereira bütün bu ülkenin futbol anlayışını eleştiriyor. Fenerbahçe kaleye ilk şutunu 55. dakikada uzaktan bir vuruşla buldu. Oyunla ilgili bir eleştiri var, 30. dakikada seyirci ıslıklıyor seni. Müşteri adam, para vermiş o kadar adam. Başkan " Yandex'e girdin mi, Yandex'e girdin mi? diyor. Ben girdim. Takım da ceza sahasına girsin. Ajax maçında takım düşmedi oyundan. Burada Pereira'nın hakkını vermek lazım. Takımda yükseliş var." ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol: Pereira Küçük Mourinho

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Pereira Küçük Mourinho - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • iznik dereköy: kendini futbol profösörü sanan adam mehmet demirkol ,senin gibi yorum yapanlarada takım emanet ediyorlar 7 8 haftada kovuluyor sende dene bir takım çalıştır da görelim o koltuktaki gibi RACON kesmege benziyormu cak cak cak sanki bunlar yorum yapmadımı futbol bilgimiz azalıyor 2 6 Yanıtla

Advertisement