Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması! - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması!

Adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, "Buradaki bu sene ve seneye de olmak üzere devam edecek kontratımdan çok memnunum. Şimdiden geleceğin ne getireceğini söylemek olmaz" dedi.

15.01.2020 19:23  Güncelleme: 19:53

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, beIN Sports Haber'e özel röportaj verdi. İşte Mesut'un açıklamaları:

"Arsene Wenger hakkında çok fazla bir şey söylememe gerek yok sanırım. Kendisi kulübün efsanesi ve birçok kupa kaldırdı. Çok başarılı bir çalıştırıcıydı. Wenger'in yönetiminde iyi bir dönem yaşandı. Arteta, daha önceki röportajlarımda da söylediğim gibi kendisinin bu kadar kısa sürede kulübü benimsemesi birçok insan için şaşırtıcıydı. İyi bir iş çıkarıyor. Başarı konusunda açlığı var. Onunla ilgili her şey pozitif ilerliyor.

Mesut Özil'den <a class='keyword-sd' href='/fenerbahce/' title='Fenerbahçe'>Fenerbahçe</a> açıklaması!

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

10 numara pozisyonunun modası geçti gibi bir yorumun olduğunu ilk defa duyuyorum. Şunu söyleyebilirim ki ben bir oyun kurucuyum ve bu pozisyonda oynamayı seviyorum. Evet, bazen oyun içinde sağ kanada yakın oynayabiliyorum ama ben hala bir oyun kurucuyum. Ben nerede oynarsam oynayayım elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Ahmed Kutucu ve Çağlar Söyüncü adına çok mutluyum ve onlarla gurur duyuyorum. İyi bir gelişim gösterdiler. Genç yaşlarında bu oyuncular kadar iyi gelişim gösteren çok sayıda oyuncu görmemiştim."

MESUT'TAN FENERBAHÇE CEVABI

Muhabirin, "Adının Fenerbahçe ile anılması başta Fenerbahçe olmak üzere Türk futbolseverleri heyecanlandırdı. Böyle bir görüşme gerçekleştirildi mi?" sorusuna Mesut, "Buradaki bu sene ve seneye de olmak üzere devam edecek kontratımdan çok memnunum. Şimdiden geleceğin ne getireceğini söylemek olmaz, gelecek konusunda ben de heyecanlıyım ama neler olacağını bilemiyorum." yanıtını verdi.

Mesut Özil\'den Fenerbahçe açıklaması!

Son Dakika Spor Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hayın geceler: adam ne yapsin dilencileri baktıki fener bohça yakında otabana düşecek neden gieyim rezil olurum diyor bu arada saf saglam kayseri sporluyum fenere kim çaktı derseniz kayserili umut usta derseniz iyi tanır 3 4 Yanıtla
  • FENERBAHCELI ABBAS: INSALLAH BU YIL SAMPIYON OLURUZ . 3 2 Yanıtla
    Sen inanıyormusun: Önce bi rüyasına yat 1 0
  • Saban bal: Zonguldak spora gider fenere yine gelmez coookkk beklersinizzzz 3 2 Yanıtla
  • FENERBAHCELI ABBAS: GaLatasarayLıLar HANI ARDANI SEVİYORDU HEPSI YALAN KARDEŞİM MESUT FENERIN INSALLAH 3 1 Yanıtla
  • andsmero: Iyi topçu feneve 8taşa yada cincon6saraya geleceğini sanmiyom 1 3 Yanıtla
  • fbli tilki: ORTADA BİR ŞARLATAN GEZİNİYOR KAYSERİ DİYOR IH IH IIII ASLA KİMLİKSİZ LA BU 1 0 Yanıtla

Advertisement