Mourinho, Ibrahimovic'i Kızdıracak: Üst Seviye Mücadelenin Sonuna Geldi - Son Dakika
Spor

Mourinho, Ibrahimovic'i Kızdıracak: Üst Seviye Mücadelenin Sonuna Geldi

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Zlatan artık üst seviyede mücadele edeceği günlerin sonuna geldi" dedi.

15.01.2018 16:35

Manchester United Tekink Direktörü Jose Mourinho, uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra tekrar sakatlanan Zlatan Ibrahimıovic ile alakalı açıklamalarda bulundu.

"SONUNA GELDİ"

Tecrübeli teknik adam, "Zlatan artık üst seviyede mücadele edeceği günlerin sonuna geldi" yorumunda bulundu.

Skysport'tan Matthew Treadwell'e konuşan Mourinho'nun İsveçli futbolcusu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Inter'de 29 yaşındayken onun teknik direktörlüğünü yapmıştım. Zamanı durduramıyoruz ve maalesef futbolcular için zaman çok şey ifade ediyor."

"HALA KİLİT ROL OYNAYABİLECEĞİNE İNANIYORUM"

"Zlatan'da bunu biliyor. Artık üst seviyede mücadele edeceği günlerin sonuna geldi ancak bir kez daha savaşmak ve kariyerini en üst seviyede bitirmek istiyor, orası da Manchester United. Onun Manchester'de halen kilit rol oynayabileceğine inanıyorum.''

Ibrahımovic, bu sezon çıktığı 7 maçta sadece 1 gol atabildi.

Mourinho, Ibrahimovic\'i Kızdıracak: Üst Seviye Mücadelenin Sonuna Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mourinho, Ibrahimovic'i Kızdıracak: Üst Seviye Mücadelenin Sonuna Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DiYorum: Bizim millet ufak bir şeyde cinnet geçirip, cinayet , intihar gibi olaylar ile sonuçlanabilen çok büyük hatalar yapabiliyor.Trafik canavarları can almaya devam ediyor.Neden kolayca cinnet geçiriyoruz,neden birbirimizi korumuyoruz ? SEBEPLER: konuşmayı / düşünmeyi / dikkat etmeyi sevmiyoruz,çünkü öğrenmemişiz.BU DEĞİŞMELİ ! Bunun için araştırıp,okumalıyız.Boş müzik,boş dizilerle beynimizi uyuşturup,salaklaşmayalım.Fazla gürültü, stres,yanlış beslenme, düzensiz uyku zararlıdır.Kendimize gelelim!, 0 0 Yanıtla

Advertisement