Mourinho: Geçen Sezonun Chelsea'si Olsa... - Son Dakika
Spor

Mourinho: Geçen Sezonun Chelsea'si Olsa...

Mourinho: Geçen Sezonun Chelsea\'si Olsa...

Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho, zorlu Southampton maçı öncesinde sakatlıklara dem vurdu ve Chelsea'nin son iki sezonunu kıyasladı.

01.01.2014 13:00

Uzun bir aradan sonra Chelsea'ye geri dönüş yapan ve Premier Lig'de zirve yarşında bulunan Jose Mourinho, sakatlıkladan şikayetçi.

Liverpool'u 2-1 yendikleri lig maçında Frank Lampard ve Branislaf Ivanoviç'i sakatlıklara kurban veren Chelsea'de zorlu Southampton deplasmanı öncesinde David Luiz'in de kart cezalısı durumuna düşmesi Portekizli teknik adamı endişelendirdi.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Mou, "Lampard ve Ivanovic sakat, Luiz kart cezalısı, Ramires iyileşti, ama formu sıkıntı. Southampton ise futbol kültürünü oluşturmuş sürekli üstüne katarak oynayan bir ekip. Üstelik iç sahada kimseden çekinmiyorlar. Zorlu bir maç olacak." dedi.

İLK 4 BÜYÜK BAŞARI

Bir önceki sezonun Chelsea'si ile bu sezonu kıyaslayan tecrübeli teknik adam, "Chelsea geçen sezon liderin 9 puan gerisindeydi. Bu sezon puan farkı sadece 2. Yolumuza devam ediyoruz. Geçen sezonki Chelsea'den çok daha iyiyiz. Bu sezon ilk 4'teki yerimizi kesinlikle korumalıyız, çünkü yarış çok kızışmış durumda ve ilk 4'te olabilmek her takım için büyük bir başarı olacaktır." diye konuştu.

Manchester City'nin formuna da dikkat çeken Portekizli, "Bakalım Manchester City geleni geçeni ezmeye devam edebilecek mi yoksa diğer takımlarla birlikte çekişmede mi olacak." diyerek sözlerini noktaladı.

İPLER MAN CİTY'NİN ELİNDE

Chelsea geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında elenmişti. Bu sezon ise Mourinho bir kez daha Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Geçen Sezonun Chelsea'si Olsa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement