Şahinbey Ampute'den 3 Gollü Galibiyet - Son Dakika
Spor

Şahinbey Ampute'den 3 Gollü Galibiyet

Şahinbey Ampute\'den 3 Gollü Galibiyet

Türkiye Ampute Süper Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, Malatya Ampute Takımını 3-1 mağlup etti.

05.04.2015 15:20

Türkiye Ampute Süper Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, Malatya Ampute Takımını 3-1 mağlup etti.

Şahinbey Stadında oynan karşılaşmayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları ve çok sayıda taraftar izledi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında büyük çekişme yaşandı. Her iki takımda çok sayıda pozisyona girerken, Şahinbey Belediyesi Ampute takımı, kazandığı penaltıyı Barış'ın vuruşuyla gole çevirerek 1-0 öne geçti. Golden kısa süre sonra ise rakip takım Amoh'un golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Fatih Şentürk yakaladığı pozisyonu gole çevirirken ilerleyen dakikalarda yeniden sahneye çıkan Barış, maçın son golünü kaydetti. 3-1'lik skorla puanını 29'a yükselten ve ligde 3'üncü sıradaki yerini koruyan Şahinbey Belediyesi Ampute takımını tebrik eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Önemli bir galibiyet aldık. Güzel bir karşılaşma oldu ve iki takımda çok iyi oynadı. Maçtan galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligde şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen takımımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başkan Tahmazoğlu, daha sonra maçı izlemeye gelen minik taraftarlara futbol topu ve oyuncak araba hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şahinbey Ampute'den 3 Gollü Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement