Sergen Yalçın, Alanya mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlenmedi - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, Alanya mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlenmedi

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, "Oynanan oyunun, isteksizliğin, kabullenmişliğin, maç kazanmak için hiçbir çaba sarf etmemenin de sorumluluğunu almak istemiyorum. Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum" dedi.

20.11.2021 21:33  Güncelleme: 22:58

Beşiktaş kötü gidişe Alanyaspor karşısında da son veremedi. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan siyah-beyazlılar, Akdeniz ekibine 2-0 mağlup olurken karşılaşmanın ardından teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularına sitem etti.

"BUGÜNKÜ MAÇIN SORUMLULUĞUNU MAALESEF BEN ALMIYORUM"

Alanya mağlubiyetinin sorumluluğunu almadığını belirten Sergen Yalçın, "Sorumlu olan benim, sorumluluğu alması gereken benim doğal olarak. Oynanan oyunun, isteksizliğin, kabullenmişliğin, maç kazanmak için hiçbir çaba sarf etmemenin de sorumluluğunu almak istemiyorum. Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, Alanya mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlenmedi

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, Alanya mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlenmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Talip Konyali: devre arasın gider..vıyt vıyt 0 0 Yanıtla
  • Flood Accuracy: Kesiinlike ve net olarak soylemek isterim ki, Sergen hocam kesiinlikle haklı ve de sonuna dek yanındayım... Son derece kötü oyuncular, Sergen hocam 20 - 25 MT serbest vuruşlarda topun başına geçmiyorsa o zaman evet hatalı ve sorumludur. Hocam niye gecmiyorsuun topun basina, ne bu havalar. Hayret bir şey yaaa!!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement