TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Fenerbahçe maçında penaltı tepkisi! - Son Dakika
Spor

TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Fenerbahçe maçında penaltı tepkisi!

Fenerbahçeli efsane isimlerden olan ve Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, Fenebrahçe-Antalyaspor maçında yaşanan penaltı pozisyonu sonrasında sinirlendi.

05.10.2019 12:51  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin locasında ve protokolde yer alan yöneticiler, penaltı pozisyonunu izlerken hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya büyük tepki gösterdi.

F. Bahçe'nin efsane futbolcuları arasında yer alan, ayrıca yöneticilik de yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, eliyle etrafındakilere, bir şeyler anlattı. Karşılaşmayı izleyenler arasında TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de vardı.

TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Fenerbahçe maçında penaltı tepkisi!

EMRE BELÖZOĞLU İSYAN ETTİ

Karşılaşmanın 31. dakikasında yaşanan penaltı tartışmasında sarı-lacivertli oyuncular hakemlere tepki gösterdi. Pozisyon için VAR'dan da beklenen sonuç gelmeyince Emre Belözoğlu dördüncü hakemin yanına gidip isyanını dile getirdi.

Sarı kart gören ve 66'da oyundan çıkan 39 yaşındaki emektar kaptanın ayağının bandaja alındığı görüldü. 31. dakikada hakemin devam kararı verdiği penaltı pozisyonu, protokoldeki ekrandan da izlendi. Tepkiler bir anda yükseldi. TFF yöneticisi Selim Soydan, eliyle pozisyonu göstererek, kararın yanlışlığına vurgu yaptı.

TFF yöneticisi Selim Soydan\'dan Fenerbahçe maçında penaltı tepkisi!

Son Dakika Spor TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Fenerbahçe maçında penaltı tepkisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • haklı: MURİÇİN YAPTIĞI KARTLIK POZİSYONA NEDEN ELİNİ KALDIRMADIN 45 10 Yanıtla
    Fenerlist: Top oyunda değildi atış tekrarı oldu nerenle izlion maçı 6 24
  • Ne ? : Fener aaaglama 41 14 Yanıtla
  • engin: hayrıdır kendinize yapılınca kıyameti koparıyorsanız 30 11 Yanıtla
  • adanalı: Futbool federasyonu da ele alsanız size şampiyonluk haram kanadı kırıklar.... 23 11 Yanıtla
  • Ali: Ağlama diye bir şarkı var. Ağlamayın.... kural hatası vardır belki. 13 5 Yanıtla
  • Aydin kimse: Vedat net kitmizi var hemde 1 degil 2 hateket var bile gidilmedi ona neden ses cikmiyor 14 2 Yanıtla
    Olcayto : Fenerist top oyunda değildi ne demek lan adamın ayağı kolu bacağımı kirilacak kırmızı gotermek için iyi top oyunda değil diye adam yumruk atsın kart Vedat bir pozisyonu zaten direk kırmızı top oynadığını mi sanıyor fener kaç pozisyonu var fenerin Antalya az 3-0 bitecek maçı 1-0 ile geçti sen neyin kafasını yasiyon 2 0
  • Aslan Aslan: Bunlar nasil tarafsiz olacak TFF derhal istifa etmelidir FB yenilince hemen algiya basladilar golun hemen akabinde murice birdegil iki kirmizi verilmedi ozaman penaltimi konusulacakti 12 2 Yanıtla
  • cemil: Bu adam futbol federesiyonunda tarafsız olmalı,şimdi Kim bu adama tarafsız diyebilir,bu adam fb ve antalyanın hakkını tarafsız bir şekilde savunmalı,işte Türkiye'de futbolun iflas ettiğinin açık bir nedeni budur 11 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement