Trabzonsporlu Sapara: Kulübün Önemli Bir Parçası Olduğumu Düşünüyorum - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Sapara: Kulübün Önemli Bir Parçası Olduğumu Düşünüyorum

Trabzonsporlu Sapara: Kulübün Önemli Bir Parçası Olduğumu Düşünüyorum

– TRABZONSPOR'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, kazandıkları her maçla özgüvenlerini yükselttiklerini belirterek, "Ben de kulübün ve takımın önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum ve çalışmalarımı da bu doğrultuda sürdürüyorum" dedi.

28.02.2013 12:14

– TRABZONSPOR'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, kazandıkları her maçla özgüvenlerini yükselttiklerini belirterek, "Ben de kulübün ve takımın önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum ve çalışmalarımı da bu doğrultuda sürdürüyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Antalyaspor maçında takımının tek golünü atarak yarı final kapısını açan Sapara, bu sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Antalyaspor karşılaşmasının kendileri açısından hem zor hem de önemli bir maç olduğunu belirten Sapara, şunları söyledi:

"Grubu lider olarak tamamlayarak yarı finale gitmek bizim için çok öncelikli bir hedefti. Bunu başardığımız için mutluyuz. Şimdi Sivasspor maçına odaklanmaya çalışacağız. Kupa maçının yarı final hedefimizi gerçekleştirmek yanında bir önemi daha vardı. Aynı zamanda özgüvenimizi yükseltecek bir galibiyet almamız gerekiyordu. Her ikisini de yerine getirdik ve bu aşamayı hasarsız, herhangi bir kazaya uğramadan geçtik."

TAKIMIN TAMAMI YETENEKLİ OYUNCULARDAN OLUŞUYOR

Bu sezon kötü günler geçirdiklerini belirten Marek Sapara, şöyle devam etti:

"Bazen böyle zor durumlar yaşarsınız futbolda. Sorunlar üzerinde düşünürsünüz ama o sorunları çözmek konusunda bazen zor durumda kalırsınız. Biz de böyle zamanlar geçirdik bu sezonun belirli dönemlerinde. Futbolda oluyor bunlar. Bazen kriz ortamları doğar ve o kriz ortamlarında doğru kararları vermek zor hale gelir. Ama şunu çok iyi biliyorum ki takımın tamamı yetenekli futbolculardan oluşuyor. Her pozisyonda, o pozisyonun hakkını verebilecek oyuncular var. Şimdi kazandığımız her maçla özgüvenimizi yükseltip o olumsuz ortamdan uzaklaşmaya gayret ediyoruz."

KULÜBÜN ÖNEMLİ BİR PARÇASIYIM

Trabzonspor'a geldiği günden bu yana adının transfer veya takas dedikodularında geçmesinin kendisini rahatsız etmediğinin de altını çizen Sapara, "Bunlar beni rahatsız etmedi çünkü transferimle ilgili dedikodulara hiçbir zaman kulak asmadım, hiçbir zaman bunların parçası olmadım. Geldiğim günden bu yana, elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklandım. Kulübün önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum. Burada memnunum ve bu doğrultuda çalışmaya devam ediyorum" dedi.

KİMSE DURUMDAN MEMNUN DEĞİL

İçinde bulundukları durumdan ve ligdeki sıralamadan memnun olmadığını da vurgulayan Sapara, şöyle devam etti:

"Hiç kimse ligdeki durumumuçdan memnun değil. Çünkü burada bulunma nedenimiz zirveye oynamak, şampiyonluğa ulaşmak. Şampiyonluğa oynayan bir takımı da bu durum kesinlikle memnun etmez. Şimdi o zor durumun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Üst üste iki maç kazandık. Bu olumlu gidişat güvenimizi kazandırıyor. Bu da toparlanmamıza yardımcı oluyor."

FİNALDE FENERBAHÇE

Türkiye Kupası'nda yarı finali geçtikten sonra finalde Fenerbahçe ile karşılaşmayı umduğunu belirten Sapara, "Fenerbahçe ile final beni heyecanlandırıyor. İki kulüp arasında nasıl rekabet olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz. Onlara karşı oynadığımız maçlar yoğun atmosferlerde geçiyor. Umarım biz finale kalırız. Eğer onlar da finale yürürlerse orada o yoğun atmosferde karşılaşırız" dedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Sapara: Kulübün Önemli Bir Parçası Olduğumu Düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement