Yarsuvat Adaylık Taleplerini Geri Çevirdi - Son Dakika
Spor

Yarsuvat Adaylık Taleplerini Geri Çevirdi

Yarsuvat Adaylık Taleplerini Geri Çevirdi

Dursun Özbek'e muhalif kesimin etrafında birleştiği Duygun Yarsuvat, olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmaya sıcak bakmıyor.

28.12.2017 14:47

'da 20 Ocak'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Başkan adaylarının listelerinin bildirilmesine kısa bir süre kala, eski başkanlardan Duygun Yarsuvat son kararını verdi.

Özellikle mevcut başkan Dursun Özbek'e muhalif kesim, Duygun Yarsuvat'ın etrafında toplanıp bir liste oluşturmak istiyordu. Ancak yapılan baskılara rağmen Yarsuvat, başkan adaylığını kabul etmedi. Kongre üyeleri Yarsuvat'a seçimin Mayıs'a kadar geçerli olması gerektiğini iletse de Yarsuvat teklifleri reddetti.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni yönetim kurulu listesini belirlemeye başladı. Yoğun bir toplantı sürecinin ardından Özbek'in listesinde mevcut yönetimden Cengiz Özyalçın, Can Topsakal, Tarık Taşar ve Eşref Alaçayır'ın yer almayacağı belirtilirken; Nasuhi Sezgin, İsmail Sarıkaya ve Ural Aküzüm'ün yeni listeye dahil olabileceği gelen haberler arasında. Ayrıca Refik Arkan ve Emir Sarıgül gibi daha önce Galatasaray yönetiminde yer almış isimlerle listenin yenilenmesi bekleniyor.

Başkan Dursun Özbek, yapacağı görüşmelerden sonra listeye son şeklini verip kısa sürede yeni yönetim kurulu adaylarını açıklayacak.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Yarsuvat Adaylık Taleplerini Geri Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement