Yıldızlar Taraftar ile Buluşuyor - Son Dakika
Spor

Yıldızlar Taraftar ile Buluşuyor

Yıldızlar Taraftar ile Buluşuyor

Sporcope - Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları taraftarla buluşuyor.

02.02.2016 09:52

Sporcope - Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları taraftarla buluşuyor.

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız devam eden sarı-lacivertli takımda

Volkan ve Diego Kadıköy'te taraftarla bir araya gelecek.

Alınan bilgiye göre Volkan Şen ve Diego Ribas yarın saat 14: 00'te Şükrü Saraçoğlu'nda bulunan Fererium'da imza günü etkinliğine katılacak.

Bu arada Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 20.haftasında 5 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Gökhan ve Hasan Ali ayrı çalıştı

Kayserispor maçında görev alan oyuncularımız antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından çabukluk çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanda 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Taktik çalışmayla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım da özel program dahilinde çalışarak antrenmanı tamamladı.

Takımımız, Antalyaspor maçının hazırlıklarını, 2 Şubat Salı günü Can Bartu Tesislerimizde saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yıldızlar Taraftar ile Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement