Aktör Jack Black, Yahoo İçin mi Çalışacak? - Son Dakika
Teknoloji

Aktör Jack Black, Yahoo İçin mi Çalışacak?

Aktör Jack Black, Yahoo İçin mi Çalışacak?

Yahoo resmi olarak yaptığı duyuru ile internet tabanlı bir web animasyon dizisi yayımlayacağını açıkladı, ünlü aktör Jack Black söylentilere konu oldu

17.06.2013 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burçin Aygün - - Komedyen ve aktör Jack Black, dedikodulara bakılırsa Yahoo'nun yakında yayıma girecek olan web bazlı animasyon serisine kendi müzik grubu Tenacious D ile birlikte konuk olacak. Cannes Lions festivalinde gerçekleşen bir panelde söylentileri yanıtlayan Black, tabiri caiz ise sessizliğini bozmamaya çalıştı. Aktörün yer alacağı düşünülen Yahoo'nun ilk web serisinin adı ise Ghost Ghirls şeklinde.

Mashable'ın haberine göre seriye katılacak olan oyuncular Jack Black ile sınırlı değil. Amanda Lund, Val Kilmer, Josh Ritter, Maria Blasucci oyuncu ekibinde bulunması beklenen diğer isimlerde. Başkan yardımcısı ve video bölüm sorumlusu Erin McPherson'ın açıklamasına göre Yahoo, bu sonbaharın sonlarına kadar 50 ayrı web serisini platformlarına taşıyacakmış. Son olarak bu web serilerinin toplam bölüm sayısı aylık 400'ü aşacak ve bunların beşte biri komedi türünden olacak.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Aktör Jack Black, Yahoo İçin mi Çalışacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement