Android Lollipop 'Un Multi-User Özelliği Nasıl Kullanılır? - Son Dakika
Teknoloji

Android Lollipop 'Un Multi-User Özelliği Nasıl Kullanılır?

Android Lollipop \'Un Multi-User Özelliği Nasıl Kullanılır?

Android Lollipop ile gelen multi-user özelliğini nasıl kullanacağınızı öğrenmek ister misiniz?

20.10.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Android Lollipop ile gelen multi-user özelliğini nasıl kullanacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Android'in en yeni sürümü olan Android Lollipop ile birlikte kullanıcılara sunulan en büyük özelliklerden birisi kesinlikle multi-user özelliği. Bu özellik sayesinde bir telefonu birkaç insan kolaylıkla paylaşabilecek hem de hiçbir kullanıcı diğer kullanıcının ayarlarını ve özel içeriklerini görüntüleyemeyecek. Her kullanıcı kendine ait telefon ayarları, duvar kağıdı vs. gibi özellikleri belirleyebilecek. Özellikle tablet için harika bir özellik olan multi-user özelliğini birçok kullanıcı nasıl kullanacağını bilmiyor. Biz de sizlere bu multi-user özelliğininin nasıl kullanılacağını kısaca anlatmak istedik.

İlk olarak yapmanız gereken Android Lollipop işletim sistemi yüklü cihazınızdan ayarlara ve ardından kullanıcılar bölümüne girmek. Burada telefonunuz için zaten girilmiş olan bir kullanıcı göreceksiniz. Bu sayfada hemen gördüğünüz kullanıcı ismi ve özelliğinin altında küçük bir artı işareti ve yanında yeni kullanıcı ekle seçeneği bulacaksınız, bu butona bastığınızda çıkan uyarıya tamam derseniz karşınıza  Android 'i ilk kurduğunuzdaki gibi bir kurulum sayfası belirecek. Bu kurulum sayfasında yeni kullanıcı için ayarları ve istediğiniz seçenekleri seçebilirsiniz. Telefonunuzda birden fazla kullanıcı bulunduğunda kullanıcılar arasında hızlıca geçiş yapabilmenizi sağlayan bir ikon belirecek. Bu ikon telefonunuzun sağ üst köşesinde ayarlar için kısa yol uzantısının hemen yanında bir kullanıcı fotoğrafı şeklinde belirecektir. Buraya basarsanız kullanıcılar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Özellikle evde ailenizle ortak kullandığınız tabletler için harika bir özellik olan multi-user özelliğini kolayca aktif hale getirip kullanabilirsiniz.

The post Android Lollipop 'un Multi-User Özelliği Nasıl Kullanılır? appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Android Lollipop 'Un Multi-User Özelliği Nasıl Kullanılır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement