Apple, Kamerası Sorunlu İphone 6 Plus'ları Değiştiriyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Kamerası Sorunlu İphone 6 Plus'ları Değiştiriyor

Apple, Kamerası Sorunlu İphone 6 Plus\'ları Değiştiriyor

Apple, iPhone 6 Plus'lardaki kamera problemini kabul etti ve değişim programı başlattı.

23.08.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Apple'ın geçtiğimiz Eylül ayında büyük umutlarla tanıttığı büyük ekranlı iPhone modeli iPhone 6 Plus'in sorunları devam ediyor. İlk başlarda bükülme sorunlarıyla Apple'ın başını bir hayli ağrıtan iPhone 6 Plus'ta şu sıralar ise kamera problemi baş göstermeye başladı.


Kullanıcılarının belirttiğine göre cihazın iSight kamerası mekanizma problemlerinden dolayı bulanık görüntüler kaydedebiliyor. Tabii bu durum tüm iPhone 6 Plus'larda yok. Bu hatayı kabul eden Apple, kısa bir süre önce bir değişim programı başlattı.


Belirtilene göre Eylül 2014 ve Ocak 2015 tarihleri arasında satın alınan iPhone 6 Plus'ları kapsayan yeni değişim programına Apple'ın bu sayfasından ulaşabilirsiniz.


Apple'ın belirttiğine göre, az sayıda cihazın etkilendiği bu sorunu yaşayan bir cihaza sahipseniz ve değişim programına katılmak istiyorsanız yukarıdaki linkten cihazınızın seri numarasıyla sorgulama yapabilirsiniz.


Cihazınızın seri numarasını Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünden ya da telefonun arka tarafında yazan bilgiler arasından öğrenebilirsiniz.


Aşağıdaki videoda iSight kamera sorununa sahip bir cihazı görebilirsiniz.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple, Kamerası Sorunlu İphone 6 Plus'ları Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement