Assassins Creed Identity Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Assassins Creed Identity Geliyor!

Ubisoft tarafından yayınlanan ve Anno 2205'in yapımcı firması olan Blue Byte tarafından mobil cihazlar için geliştirilen yeni RPG türündeki aksiyon oyunu Assassins Creed Identity, bildiğiniz üzere sadece Yeni Zelanda ve Avustralya'da yaşayan iPad kullanıcıları için geçtiğimiz yıllarda sunulmuştu.

01.02.2016 23:59

Assassins-Creed-Identity-Geliyor!

Ubisoft tarafından yayınlanan ve Anno 2205'in yapımcı firması olan Blue Byte tarafından mobil cihazlar için geliştirilen yeni RPG türündeki aksiyon oyunu Assassins Creed Identity, bildiğiniz üzere sadece Yeni Zelanda ve Avustralya'da yaşayan iPad kullanıcıları için geçtiğimiz yıllarda sunulmuştu. Ancak, Ubisoft'tan gelen habere göre Assassins Creed Identity tüm iOS cihazlar için App Store'a gelecek!

Serinin en çok sevilen oyunları AC2 ve AC Brotherhood'un karışımı olan ve rönesans zamanlarında geçen Assassins Creed Identity, App Store'da sadece 3,99 £'luk bir fiyatla satışa sunulacak. Bunun yanında çeşitli miktarlarda oyun içi para satışı'da yapılacak. Oyunda dört farklı özelleştirilebilir Assassin's sınıfı içerecek. İçeren dört farklı karakteri sıralayacak ve açıklayacak olursak: Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief. Berserken, Doğrudan mücadeleleri sevenler için, Shadow Blade, gizlenme odaklı oynamayı sevenler için, Trickster, neredeyse her işte usta olanlar için, Thief ise hızlı çalma ve tuzak kurmayı seven oyuncular için özelleştirilebilir karakterdir.

İster çift sanal analog, ister sanal gamepad desteği ile oynanabilecek Assassins Creed Identity'de sayısız görevler bulunmakta.

Assassins Creed Identity, 25 Şubat'ta sadece iOS cihazlar için 3,99 £'luk fiyat etiketiyle App Store'da ki yerini alacak ancak oyunun android sürümünün çıkacağı henüz belli değil. Ayrıca iOS kullanıcıları oyunu oynayabilmek için iOS 7 yüklü iPad 3 ve üzeri, iPhone 5 ve üzeri cihazlara sahip olması gerekmektedir. Oyun hakkında daha detaylı bilgi ise 3 Şubat günü Ubisoft tarafından açıklanacak.

Assassins Creed Identity'in 49 Saniyelik live-action duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Assassin's Creed Identity Live-Action Duyuru Videosu

Assassin's Creed Identity Oynayış Videosu (Eski)

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Assassins Creed Identity Geliyor!
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Assassins Creed Identity Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement