Corning, Yeni Nesil Gorilla Glass 4'ü Tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Corning, Yeni Nesil Gorilla Glass 4'ü Tanıttı

Corning, Yeni Nesil Gorilla Glass 4\'ü Tanıttı

Çok değerli akıllı telefon ve tabletlerimizi daha iyi koruyabilmek için, Corning firması yeni ve daha sağlam Gorilla Glass 4 cam ürününü sunuyor.

20.11.2014 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok değerli akıllı telefon ve tabletlerimizi daha iyi koruyabilmek için, Corning firması yeni ve daha sağlam Gorilla Glass 4 cam ürününü sunuyor.

Son yıllarda akıllı cihazlara koruyucu cam üreticisi Corning'in ürünleri ile safir cam üreticileri arasında ciddi bir rekabet oluştu. Apple'ın yatırım yaptığı safir cam fabrikasındaki ortağı iflas edip herşeyi komple Apple'a bırakırken, Corning de karışıklıktan yararlanıp o arada yeni nesil Gorilla Glass 4 modelini tanıttı.

Gorilla Glass ilk kez 2007'de Samsung ve Apple gibi büyük firmalara ürün satarak kendini gösterdi. Takıldığı cihazların sağlamlığını artıran bu cam teknolojisi, ayrıca onları çizilmelere karşı da koruyor. Gorilla Glass 4 de bu kaliteyi devam ettiriyor. Corning firması her yeni nesil üründe daha fazla düşme ve kırılma testleri yaparak cam sağlamlığını artırmayı amaçlamış durumda.

Corning firması, her ne kadar kendi cam ürünleri çok sağlam olsa da, bir Gorilla ekran kaplaması ile altındaki telefon yüzeyini nasıl birleştirildiğinin de çok önemli olduğunu belirtiyor. Firma kendi ürünlerini kullanan akıllı cihaz üreticileri ile beraber yakından çalışıp, montaj aşamalarında danışmanlık da yapıyor.

0.4 milimetre kalınlığı ile Gorilla Glass 4 modeli, bir önceki Gorilla Glass 3'den daha ince değil, ama farklı bir tasarım ve üretim tekniği sayesinde daha dayanıklı. Bu arada firma safir camların çizilmeye karşı kendi ürünlerinden daha başarılı olduğunu ama mikro kırılmalar konusunda Gorillas Glass'ların daha iyi olduğunu da söylemekten geri kalmıyor.

Corning Gorilla Glass ile ilgili ayrıntılı teknik bilgiyi linkten alabilirsiniz.

The post Corning, Yeni Nesil Gorilla Glass 4'ü Tanıttı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Corning, Yeni Nesil Gorilla Glass 4'ü Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement