Dünyanın En İnce Telefonu Vivo X5 Max Yolda - Son Dakika
Teknoloji

Dünyanın En İnce Telefonu Vivo X5 Max Yolda

Dünyanın En İnce Telefonu Vivo X5 Max Yolda

Çinli Vivo, çok yakında tanıtacağı X5 Max ile dünyanın en ince akıllı telefon unvanına sahip olacak.

04.12.2014 12:09
Furkan Yaldız - -

Son zamanlarda dünyanın en ince akıllı telefon unvanı sıklıkla el değiştirir oldu. Özellikle Çinli akıllı telefon üreticilerinin yarışa girdiği dünyanın en ince akıllı telefonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda TENAA'da izine rastlanan Vivo X5 Max bugün bir nebze de olsa resmiyet kazandı. Çin merkezli Vivo, sosyal ağlardan yayınladığı görsel ile çok yakında dünyanın en ince telefonunu tanıtacaklarını duyurdu.


Şu anda Oppo'nun R5 adlı akıllı telefonu 4,85 mm inceliği ile dünyanın en ince akıllı telefon unvanına sahip. Vivo'nun geliştirdiği X5 Max'in ise 4,75 mm inceliğinde olacak. Böylece Vivo, çok yakında X5 Max'i tanıtılması ile birlikte dünyanın en ince akıllı telefon unvanına sahip olacak. Ayrıca söz konusu akıllı telefonun diğer özellikleri de biliniyor. Daha önceki sızıntılara göre Vivo X5 Max, 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü 1.7GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcisinden alan telefonun, arka tarafında 13MP kamera ve ön tarafında ise 5MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Android KitKat ön yüklü olarak gelen cihazda 2GB RAM mevcut.


Görselde yer alan bilgilere göre Vivo X5 Max, 10 Aralık 2014 tarihinde resmiyete kavuşacak. Söz konusu cihazın ilk olarak Çin'de satışa çıkacağı tahmin ediliyor.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dünyanın En İnce Telefonu Vivo X5 Max Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement