FIFA 17 Demo Nasıl Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

FIFA 17 Demo Nasıl Olacak?

FIFA 17 Demo Nasıl Olacak?

Bu yılın en çok merakla beklenen oyunlarından olan FIFA 17 ile ilgili EA Sport tarafından paylaşılan görsel ve videolarla birlikte oyun daha fazla merak uyandırmıştı.

04.07.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yılın en çok merakla beklenen oyunlarından olan FIFA 17 ile ilgili EA Sport tarafından paylaşılan görsel ve videolarla birlikte oyun daha fazla merak uyandırmıştı. Serinin her yıl yayınlanan demo versiyonuyla oyunlar hakkındaki merakımız da gideriliyordu. EA Games FIFA 17 Demo verisyonunu 12 Eylül tarihinde yayınlama kararı aldı. Dolu bir içerik ile karşımıza çıkacak olan demo versiyonun oynanış süresi ise 3 gün ile sınırlandırılmış.

Demo versiyonunun süresinin bitmesinden 5 gün sonra ise oyun raflardaki yerini alacak. Peki bu demo versiyonda neler yer alacak? Öncelikle oyun serisine yeni katılan hikaye modunun yer alacağı demo versiyonda Ultimate Team modu da yer alıyor. Her sene belirli takımlarla gelen demo versiyonunda bu yıl birbirinden güçlü 8 takım yer alacak. Yer alacak takımlar ise şu şekilde:

Borussia Dortmund

FC Barcelona

FC Bayern München

Inter

Milan

Juventus

LA Galaxy

Manchester City

Manchester United

PSG

Real Madrid

Demo versiyonu olduğundan oyun ayarlarına da sınırlandırmalar getirilmiş. 4'er dakikalık maçlar yapabileceğiniz oyunda Professional/World Class zorluk seviyesi, gece/gündüz zamanı, açık/yağmurlu ve sonbahar ayarlarına yer verilecek. FIFA 17 Demo versiyonunu PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformalarında deneyimleyebilirsiniz

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji FIFA 17 Demo Nasıl Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement