Gece Grubu, Deezer'ın Editör Koltuğunda - Son Dakika
Teknoloji

Gece Grubu, Deezer'ın Editör Koltuğunda

Gece Grubu, Deezer\'ın Editör Koltuğunda

#Deezerby uygulamasının yeni konuk editörü: “Bomonti Sokakları” videosuyla beğeni toplayan “Gece”

06.11.2014 23:13
-

"İyi Niyetli Bir Gün" albümüyle bu yıla damgasını vuran popüler rock grubu "Gece" hafta boyunca Deezer'da editör koltuğuna geçerek grup üyelerinin bizzat hazırladığı çalma listelerini müzik severlerle paylaşıyor.


Can Baydar, Eren Çilalioğlu, Gökçe Balaban ve Erdem Başer'den kurulu "Gece" geçtiğimiz yıl Nilüfer'in "13 Düet" albümünde yer alan "Başıma Gelenler" düeti ve Türkiye'de gerçekleştirilen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası etkinliğinin resmi şarkısı "Yıldızlar Buradan Yükseliyor" ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu yıl "Yanımda Kal", "Derbeder" ve "Bomonti Sokakları" gibi ilgi çeken şarkılarının yer aldığı albümleri "İyi Niyetli Bir Gün" ile hayli ses getiren "Gece" üyeleri #Deezerby uygulaması kapsamında favori şarkı ve albümlerini Türkiye'deki ve tüm dünyadaki Deezer kullanıcılarıyla paylaşıyor.


Güzel şarkılarıyla Türkiye'nin önemli festivallerinde sahne alan "Gece"nin bizzat hazırladığı çalma listeleri ve albüm önerilerinin yer aldığı özel sayfasına www.deezer.com/app/deezerby/guest/gece adresinden erişilebilir.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gece Grubu, Deezer'ın Editör Koltuğunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement