HP, Satış Sonrası Hizmetlere Yatırım Yaparak Fark Yaratıyor - Son Dakika
Teknoloji

HP, Satış Sonrası Hizmetlere Yatırım Yaparak Fark Yaratıyor

HP, Satış Sonrası Hizmetlere Yatırım Yaparak Fark Yaratıyor

Ürün ile müşteri arasındaki köprünün satış sonrası hizmetler olduğuna inanan HP bu alandaki yatırımlarını ve faaliyetlerini artırdı.

05.09.2011 11:46

HP, bilgisayar ürünlerindeki iddiasını şimdi de sektörde bir ilk olan 'Kesintisiz Kullanım' projesi ile satış sonrası hizmetlerde sürdürüyor

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu, müşteri memnuniyeti çalışmaları kapsamında satış sonrası hizmetlerine yatırım yapmaya devam ediyor. Satış sonrası hizmetleri içinde geliştirilen 'Kesintisiz Kullanım' projesi sektörde bir ilk olma özelliği taşıyor. Arıza yapan bilgisayar servise bırakıldığında yerine ürün onarımı süresince yeni bir bilgisayar temin edilmesini sağlayan proje ile kullanıcılar bilgisayar kullanımlarını kesintisiz sürdürebilecekler.

2 yıl olan garanti süresi içersinde oluşan tüm arızalarda servis onarım süresi içinde geçerli olan ve ücretsiz olarak verilen bu hizmet şimdilik HP Pavilion Serisi'nden dv6- 6020et, dv6 6020st, dv6 6030et, dv6 6030 st; ENVY Serisi'nden ise Envy 14 -1100et, Envy 17 -2080 en modellerinde geçerli.

Kullanıcılar bu hizmetten yararlanmak için HP Çağrı Merkezi numarası olan 444 03 07'yi aramaları yeterli olacak. İstanbul, İzmir ve Ankara'da yaşayan kullanıcılar bu numaradan yönlendirilecekleri adreslerden yedek ürünlerini alabilecekler. Diğer iller bulunan kullanıcılar ise yine aynı numaradan kayıt açtırarak verdikleri adrese yedek ürünü teslim alabilecekler.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Ülke Müdürü Ertuğ Ayık ürün ile müşteri arasındaki en önemli köprünün satış sonrası hizmetler olduğunu belirterek "Bu alanda ne kadar güçlü olursak müşteri memnuniyetimiz de o yönde artar. HP olarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için sürekli yeni projeler geliştiriyoruz. Yeni ürünler kadar yeni hizmetlerle de pazardaki liderliğimizi sürdürme hedefini taşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji HP, Satış Sonrası Hizmetlere Yatırım Yaparak Fark Yaratıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement