İos 8 Kullanımında Son Durum Ne? - Son Dakika
Teknoloji

İos 8 Kullanımında Son Durum Ne?

İos 8 Kullanımında Son Durum Ne?

Apple'ın yeni nesil işletim sistemi iOS 8, iPhone 4S ve sonraki nesil modellerde güncellenebilir olmuştu!

30.10.2014 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın yeni nesil işletim sistemi iOS 8, iPhone 4S ve sonraki nesil modellerde güncellenebilir olmuştu! Peki son durum ne? İşte detaylar…

Apple'ın Haziran ayında düzenlediği WWDC 2014 etkinliğinde geliştiriciler için Beta sürümleri yayımlanan ve iPhone 6/6 Plus modelleriyle de tüm Apple kullanıcıları için indirilebilir olan iOS 8'in kullanım sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, iPad Mini, Mini 2, Mini 3, Retina(4), Air ve Air 2 modelleri için güncellenebilir olan iOS 8'in en kararlı sürümü olarak anılan iOS 8.1 de geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Birçok kullanıcı tarafından yenilikler getirmediği öne sürülürken, birçok kullanıcı içinse masaüstü sürümü Yosemite ile uyumluluğu sayesinde kullanılabilir özelliklerin fazla olduğu gerekçesiyle beğeniyle karşılanmıştı.

iPhone 4S modeli için iOS 8.1 itibariyle yavaşlamalardan şikayet eden kullanıcılar, geçtiğimiz günlerde iOS 7'nin daha iyi olduğunu vurgulamıştı. Apple tarafından yayımlanan grafiğe göre Ekim ayının ilk 3 haftasında iOS 8 kullanımı %5 daha artmış. iOS 6'da kalanların yüzdesi ise %5'e inmiş.

İşte Apple tarafından yayımlanan o grafik:

iOS 8 Kullanımı

The post iOS 8 Kullanımında Son Durum Ne? appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İos 8 Kullanımında Son Durum Ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement