İphablet, Yeni İpad'lerle Birlikte Seri Üretime Girecek! - Son Dakika
Teknoloji

İphablet, Yeni İpad'lerle Birlikte Seri Üretime Girecek!

İphablet, Yeni İpad\'lerle Birlikte Seri Üretime Girecek!

Büyük ekranlı iPhone 6 için yeni raporlar yayınlandı.

26.07.2014 17:43
Hasan Uğur Nayır - -

Çin medyasından gelen taze haberlere göre 5.5 inç'lik iPhone veya diğer adıyla iPhablet henüz seri üretime girmedi. Tabii bu iddianın ne kadar doğru olup olmadığı belli değil. Ama Apple'ın bilerek 5.5 inç'lik modeli ertelediğine dair komplo teorisi de var.


Önceki söylentilere bakarsak 4.7 inç'lik modelin üretimi başlamış durumda. 4.7 inç'lik iPhone 6'ya ait olduğu donanım bileşenlerinin sızıntıları da son günlerde arttı. Eğer doğruysa bu sızıntılar üretim bandından içeriden geliyor. Yani seri üretimin başladığını gösteriyor. Apple tedarikçilerinin şu anda bazı verim sorunları yaşadığı, ama ağustos ayında bu durumun atlatılacağı kulağa fısıldananlar arasında.


Zaten Apple tedarikçilerinin tesislerinde yaptığı geliştirmeler var (Mesela Foxbot'lar gibi). Bu geliştirmelerle birlikte üretim kapasitesi yılın 4. çeyreğine kadar %80-85 kadar artacak. Sonuç olarak 5.5 inç'lik modelin iPad Mini 3 ve iPad Air 2'le üretime gireceği raporda belirtiliyor. 4.7 inç'lik iPhone 6, bu sene güneş ışığını görecek ilk iOS cihaz olacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphablet, Yeni İpad'lerle Birlikte Seri Üretime Girecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement