Isınan İphone, Genç Annenin Göğsünü Yaktı! - Son Dakika
Teknoloji

Isınan İphone, Genç Annenin Göğsünü Yaktı!

Isınan İphone, Genç Annenin Göğsünü Yaktı!

Bitmek bilmeyen ısınan ve yanan akıllı telefon olaylarına bir yenisi daha eklendi!

26.08.2014 10:01

Bitmek bilmeyen ısınan ve yanan akıllı telefon olaylarına bir yenisi daha eklendi! Uyurken ısınan iPhone, genç anneye bakın ne yaptı…

Hemen hemen her hafta bir yenisi daha eklenen aşırı ısınma sonucu yanan akıllı telefon olayları bitmek tükenmek bilmiyor. Samsung'un Galaxy S modelleri ile Apple'ın iPhone'ları arasındaki yarış, yalnızca satış rakamları veya performansla da kalmıyor.

Geçtiğimiz hafta sizlerle de paylaştığımız haberimizde, İsrail'den Çek Cumhuriyeti'ne gitmek için kalkmak üzere olan uçakta bir iPhone alev aldığını ve tüm yolcuların uçaktan hızla çıkarıldığına yer vermiştik. Şimdi ise yanma olaylarından bir yenisiyle daha karşı karşıyayız.

Dailymail'in yapmış olduğu bir habere göre, İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki Dionne Baxter, başına geleceklerinden habersiz bir şekilde iPhone 4'ünü şarj taktı ve uykuya daldı. Vücudunun altında kalan ve sebepsiz yere aşırı ısınan akıllı telefon, genç annenin göğsünü yaktı.

Sabah uyandığında göğsünün yanık olduğunu farkeden Baxter, hemen doktora gitti ve ilaç tedavisi görmeye başladı. 3. Parti bir şarj cihazı kullanıp kullanmadığına dair henüz net bir bilgi bulunmayan Dionne Baxter'in, akıllı telefon kullanıcılarına tavsiyesi ise, "Cihazınızı yatağınızdan ve vücudunuzdan uzak tutun" oldu.

The post Isınan iPhone, Genç Annenin Göğsünü Yaktı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Isınan İphone, Genç Annenin Göğsünü Yaktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement