Samsung Galaxy Note Edge Türkiye'de, İşte Fiyatı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note Edge Türkiye'de, İşte Fiyatı

Samsung Galaxy Note Edge Türkiye\'de, İşte Fiyatı

Samsung Galaxy ailesinin kavisli ekrana sahip modeli Note Edge Türkiye’de satışa çıkıyor.

17.12.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Genç - -

Samsung, Eylül ayı başında Berlin'de düzenlenen IFA Fuarı'nda tanıttığı ve kavisli ekranıyla dikkat çeken modeli Galaxy Note Edge'i Türkiye pazarına sunma konusunda kararsız görünüyordu. Ancak Samsung, cihaza Türk kullanıcılardan gelen yoğun talebe kayıtsız kalmadı ve sınırlı sayıda üretilen yenilikçi özelliklere sahip modelini Türkiye pazarına sunma kararı aldı.


Samsung Electronics Turkey Ürün Müdürü Tolga Erdem, düzenlediği basın toplantısında Galaxy Note Edge'in 21 Aralık Pazartesi günündn itibaren 2799 TL fiyat etiketiyle Türkiye'de satışa sunulacağı bilgisini verdi. Android 4.4.4 sürümü yüklü olan cihazın Ocak ayı içinde Android 5.0 güncellemesine kavuşacağı da açıklandı.


Galaxy Note 4 ile birçok özelliği aynı olan Galaxy Edge'in en çok dikkat çeken özelliği ekranının sağa doğru kavisli bir şekilde tasarlanmış olması. Bu kavisli bölüm bir widget gibi ana ekrandan bağımsız şekilde kullanım sunuyor. Samsung'un patentli ürünü olan Note Edge, Snapdragon 805 çipsetini kullanıyor. 16 MP değerindeki OIS kamera ve S Pen gibi özellikleri Note 4 ile tamamen aynı olan cihazın ekranında Corning Gorilla Glass 3 tercih edilmiş.


IFA Fuarı'nda ön incelemesini yaptığımız Galaxy Note Edge'e yakından bakın




Hasan Genç - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note Edge Türkiye'de, İşte Fiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement