Sony Xperia Z4, Yani Z3+ Önümüzdeki Hafta mı Geliyor? - Son Dakika
Teknoloji

Sony Xperia Z4, Yani Z3+ Önümüzdeki Hafta mı Geliyor?

Sony Xperia Z4, Yani Z3+ Önümüzdeki Hafta mı Geliyor?

Sony cephesinde hareketlilik başladı.

22.05.2015 10:17
Mahmut Saral - -

Sony'nin yeni amiral gemisi modeline dair belirsizlikler sürüyor. ePrice Taiwan'ın verdiği bilgilere göre, önümüzdeki hafta heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Bildiğiniz gibi Sony, bir süre önce Xperia Z4'ü resmen tanıtmış ve Mayıs ayının sonuna doğru Japonya'da çıkacağını, cihazın uluslararası versiyonunun ise daha farklı olacağını bildirmişti. Eh, Mayıs ayının son dönemine giriyoruz ve gelen yeni bilgileri sizlere aktaralım...


Gelen bilgiler, Sony'nin 27 Mayıs'ta Tayvan, 28 Mayıs'ta da Hong Kong'ta olmak üzere 2 etkinlik düzenleyeceği ve bu etkinliklerde Xperia C4 ve Xperia Z4 Tablet'in yanında bir de yeni uluslararası amiral gemisi modelini tanıtacağı yönünde. Daha evvel gelen ve kesin olmayan bilgiler, bu ürünün isminin Xperia Z3+ (Plus) olabileceğini belirtiyor. Tabii bu isim, Asya bölgesindeki modellerin ismi de olabilir, netlik yok.


Japonya'da satışa sunulacak olan Xperia Z4'ün Snapdragon 810 çipset, 3GB RAM, 20.7MP ana kamera ve 2930mAh pil değerine sahip olduğunu tekrarlayalım. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony Xperia Z4, Yani Z3+ Önümüzdeki Hafta mı Geliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement