Ve The Interview Çıktı. İşte İzleyebileceğiniz Servisler - Son Dakika
Teknoloji

Ve The Interview Çıktı. İşte İzleyebileceğiniz Servisler

Ve The Interview Çıktı. İşte İzleyebileceğiniz Servisler

Son zamanların en tartışmalı filmi nihayet izleyicilerle buluştu.

25.12.2014 10:37
Mahmut Saral - -

Sony Pictures, Kuzey Kore ve Amerika arasında krize yol açan The Interview filmi, nihayet yayınlandı.


Kuzey Kore liderine gerçekleştirilen bir suikastı da konu aldığı için Kuzey Kore yönetimi tarafından eleştirilen film, Sony Pictures'ın hack saldırısına maruz kalmasına da sebebiyet vermiş ve Sony'nin binlerce belgesi internette yayınlanmıştı. Bunların üzerine Sony, filmin 25 Aralık olan gösterim tarihini ertelemiş, ardından gelen bilgilerde de filmin yayına sokulabileceği bildirilmişti.


Dün yaptığımız haberimizde, filmin Noel gününde Amerika'da birçok sinemada gösterime sokulacağını bildirmiştik. Akşam saatlerinde gelen haberler ise, The Interview'ın birçok dijital yayın platformu aracılığıyla seyirciyle buluştuğunu gösteriyordu.


1 saat 52 dakika uzunluğundaki The Interview, şu an YouTube'da, Google Play Store'da, Xbox Video servisinde, Apple TV'de ve PlayStation gibi platformlarda ulaşılabilir durumda. Filmi kiralamak 5.99 dolar, satın almak ise 14.99 dolar.


Tabii ki film bazı paylaşım platformlarında da yerini aldı, ancak bu platformlarda spam, sahte film gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğunuzu da unutmamanız gerekiyor.


Gelen ilk yorumlar, The Interview'ın bayağı ilgi çektiğini gösteriyor. Asıl merak edilen ise, bu gösterimlerin ardından Sony'ye yeni bir saldırı girişiminin olup olmayacağı.


Bu arada Sony, Twitter'a uyarıda bulunarak daha evvel sızdırılan bazı özel bilgileri yayınlayan hesapların ve bilgilerin kaldırmasını talep etti.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ve The Interview Çıktı. İşte İzleyebileceğiniz Servisler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement