Karnından 15 Kilogram Ağırlığında Tümör Çıktı - Son Dakika
Yaşam

Karnından 15 Kilogram Ağırlığında Tümör Çıktı

Karnından 15 Kilogram Ağırlığında Tümör Çıktı

Adana'da 61 yaşındaki emekli öğretmen Hamit Zantur adlı hastanın karnından, yaklaşık 15 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı.

15.08.2016 10:17  Güncelleme: 10:58

Adana'da bir hastanın karnından, yaklaşık 15 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. Çukurova Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, 61 yaşındaki emekli öğretmen Hamit Zantur, geçtiğimiz aylarda sindirim sistemi rahatsızlığının ardından iki farklı sağlık merkezine başvurdu.

KEMOTERAPİ SONUÇ VERMEDİ

Tetkikler sonucu karnında büyük bir kitle olduğunu belirlenen Zantur, Adana'daki başka bir merkeze sevk edildi. Orada da bir süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gören ancak istediği sonucu alamayan Zantur, son olarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Cerrahi Onkoloji Bilim Dalına başvurdu.

15 KİLOLUK KİTLE ÇIKARILDI

ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Kaan Parsak, uzman doktorlar Ali Duran ve Nidal Ofluoğlu ile Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Hakan Poyrazoğlu ve Anestezi Bölümünden Prof. Dr. Mehmet Özalevli'nin katıldığı operasyonla, Zantur'un karnından, üçüz bebek ağırlığına denk gelen yaklaşık 15 kiloluk tümörlü kitle çıkarıldı. Tedavisi tamamlanan Zantur, hastaneden taburcu edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Karnından 15 Kilogram Ağırlığında Tümör Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement