Şaphane'ye Kır Düğün Salonu - Son Dakika
Yaşam

Şaphane'ye Kır Düğün Salonu

Şaphane\'ye Kır Düğün Salonu

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde bölgede ilk olma özelliğini taşıyan kıl çadırlı Kır Düğün Salonu, belediye meclis üyesinin kızının nikah töreni ile açıldı.

02.08.2018 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde bölgede ilk olma özelliğini taşıyan kıl çadırlı Kır Düğün Salonu, belediye meclis üyesinin kızının nikah töreni ile açıldı.

Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, yaptığı açıklamada, "İlçemize yapımı tamamlanan Kır Düğün Salonu Belediye Meclis Üyemiz Lütfü Mutlu'nun kızı Gizem Mutlu hanfendi ile değerli esnaflarımızdan Mehmet Karadoğan'ın oğlu İsmail Karadoğan beyin nikah törenleriyle açılışı yapılmıştır. Çiftimize bir ömür mutluluklar diler her iki aileye de hayırlar getirmesini temenni ederim. Şaphane ilçemiz için son derece gerekli olan bu eserimiz yıllar boyunca ilçemize hizmet verecektir. Bizler hiç bir taraf gözetmeden sadece hizmet aşkıyla ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Şirin ilçemizin sosyal ve kültürel alanlarının çoğalması ve ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin daha iyi vakit geçirebilmeleri için de çalışmalarımız devam etmektedir" ifadelerini kullandı. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Şaphane'ye Kır Düğün Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement