23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Faruk Kocacık ve AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

22.04.2015 17:31

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Faruk Kocacık ve AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rektör Kocacık, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve Milli Egemenliğin ilan edilişinin 95. yıldönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

23 Nisan 1920 tarihinin Türk Milletinin var olma mücadelesini başarıyla gerçekleştirdiği, egemenliği eline alarak kendi iradesini kullanmaya başladığı gün olduğunu vurgulayan Kocacık, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek bu yolda kazandığımız zaferi geleceğimizin hazinesi çocuklara armağan etmiştir. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Dereli'nin mesajı

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Dereli de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 95. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri olarak, dünyaya en güzel gözlerle bakan, yaşamak için bizlere umut veren, can veren çocuklarımızın yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmaması en büyük arzumuzdur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement