56 yıl önce yaşanan feci yangını gözyaşları içerisinde anlattı - Son Dakika
Yerel

56 yıl önce yaşanan feci yangını gözyaşları içerisinde anlattı

56 yıl önce yaşanan feci yangını gözyaşları içerisinde anlattı Yeşildere şehitleri düzenlenen törenle anıldı Erzurum'da 7 Aralık 1966 yılında Yeşildere 247'nci Piyade Alayında çıkan feci yangın sonrası şehit düşen 66 şehit için şehitlik yapıldı.

07.12.2022 17:02  Güncelleme: 18:13

56 yıl önce yaşanan feci yangını gözyaşları içerisinde anlattı

Yeşildere şehitleri düzenlenen törenle anıldı

ERZURUM - Erzurum'da 7 Aralık 1966 yılında Yeşildere 247'nci Piyade Alayında çıkan feci yangın sonrası şehit düşen 66 şehit için şehitlik yapıldı. Şehitler düzenlenen programda törenle anıldı. 84 Yaşındaki Salise Yılmaz ise o anları gözyaşlarına boğularak anlattı.

Yakutiye İlçesi Dumlu Mahallesinde düzenlenen programda 7 Aralık 1966 yılında Yeşildere 247'nci Piyade Alayında çıkan yangın sonucu şehit olan 66 şehit anıldı. O günlerde yaşayan ve bir yakınını alaydaki yangın sonucu kaybeden 84 yaşındaki Salise Yılmaz ise o günleri anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Yakutiye Belediyesi tarafından yapılan şehitliğe ise diğer şehit yakınları da geldi. Öte yandan programa Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, diğer kurum amirleri ve şehit yakınları katılım sağladı.

56 yıl önce yaşanan feci yangını gözyaşları içerisinde anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 56 yıl önce yaşanan feci yangını gözyaşları içerisinde anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement